Πελεκούδας: «Ο Ηρακλής το προβάδισμα»

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα, μίλησε στο Volleynews για το μέλλον της καριέρας του και ανέφερε από ποιες …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας που πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα, μίλησε στο Volleynews για το μέλλον της καριέρας του και ανέφερε από ποιες ομάδες έχει δεχθεί πρόταση.

Ο νεαρός κεντρικός του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα της Λαμίας έχει ολοκληρωθεί, επισήμανε πως έχει δεχθεί προτάσεις από Ηρακλή, Ολυμπιακό και φυσικά από τους Λαμιώτες για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Με τιμά το ενδιαφέρον όλων των ομάδων. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Ο Ηρακλής έχει ένα προβάδισμα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα μπορώ να πω με σιγουριά ποια φανέλα θα φοράω την επόμενη σεζόν», είπε ο 22χρονος κεντρικός.

Είναι λογικό να έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις αφού η αγωνιστική του εικόνα έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή του στην Λαμία λέγοντας, «Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Ανδρεόπουλο γιατί με βοήθησε πολύ στον αγωνιστικό και ψυχολογικό τομέα. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που μου χάρισαν μια θέση στην Εθνική ομάδα».

Επίσης,  δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ανθρώπους του συλλόγου της Φθιώτιδας, «Ευχαριστώ όλους τους ιθύνοντες της Λαμίας και φυσικά τη διοίκηση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top