ΣΧΟΛΙΟ: Ποιος καλύπτει τον Πιλάβιο;

Το «έργο» ήταν πολύ καλά μελετημένο και η «παράσταση» άψογα οργανωμένη έτσι ώστε με τίποτα να μην μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Όσοι είχαν …

Το «έργο» ήταν πολύ καλά μελετημένο και η «παράσταση» άψογα οργανωμένη έτσι ώστε με τίποτα να μην μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Όσοι είχαν ή όσοι είχαμε και την παραμικρή ελπίδα ότι κάτι μπορούσε να διορθωθεί το πήραμε πλέον απόφαση. Η έφεση απορρίφτηκε. Πάλι όμως υπήρξε «μειοψηφία» η οποία υποστήριξε την άποψη ότι η υπόθεση έπρεπε να συζητηθεί από την αρχή. Αυτό όμως είναι «ψιλά γράμματα» για την πλειοψηφία μιας ακόμα επιτροπής της ΕΠΟ (κάτι ανάλογο έγινε και στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων) η οποία έπρεπε να δικαιώσει για άλλη μια φορά τον Πιλάβιο, ο οποίος έβαλε σκοπό του (γιατί άραγε;) να αφανίσει τον πιο ιστορικό σύλλογο της Μακεδονίας.

Τι και αν όλο το ποδοσφαιρικό φάσμα μιλάει για τα σκάνδαλα του, τι και αν όλος ο κόσμος (κυριολεκτικά) φωνάζει πως αυτό που γίνεται στον Ηρακλή είναι έγκλημα. Αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Προχωράει.. ατάραχος. Ποιος ; Ο Πιλάβιος. Που μέχρι «χτες» ήταν ένα τίποτα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Που δεν πέρασε από θεσμικά πόστα και δεν διακρίθηκε σε κάποιο τομέα. Που αν έχει κάτι για να καμαρώνει είναι η οπαδική του δραστηριότητα στα παιχνίδια μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Αυτός που πάντοτε ήταν η «ουρά» του Γκαγκάτση , ο οποίος τον κουβαλούσε στην πλάτη του και αυτός τον έκανε πρόεδρο της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολήθηκε, έστω και για λίγο, με τα κοινά του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να μην μίλησε, με αφορμή τα όσα τραβάει ο Ηρακλής για τα «έργα και τις ημέρες» του Πιλάβιου. Αυτός όμως εκεί… Ατάραχος. Εχει φλομώσει τον κόσμο στα ψέμματα. Από τους βουλευτές Ιωαννίδη και Καράογλου ζήτησε να πουν στους ανθρώπους του Ηρακλή να συστήσουν μια «σοβαρή διοίκηση» και να πάνε να συζητήσουν αλλά όταν πήγαν ο Βάσια και οι άλλοι τους αντιμετώπισε σαν εχθρούς. Στον Μαχλά συνέστησε να προσφύγει στο διαιτητικό, αλλά αυτό δεν έχει αρμοδιότητα. Αυτός όμως εκεί. Ατάραχος.

Εύκολα λοιπόν τίθεται το ερώτημα. Ο Πιλάβιος είναι πάνω από όλους; Είναι πάνω και από τους νόμους; Γιατί κάποιο θεσμικό όργανο δεν ασχολείται με τα «καμώματα» και τις παρανομίες του (που καταγγέλλονται ακόμα και από μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ); Τόσο δυνατές είναι οι «πλάτες» του; Ποιος είναι αυτός που τον καλύπτει; Και γιατί;

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

ΣΧΟΛΙΟ: Ποιο λάθος κ.Κουρίδη; Αρχίσαμε τα ανέκδοτα πάλι;

Απόψεις

Back to Top