Σάββας: “Θέλω να εξεταστεί ξανά ο φάκελος”

Το θέμα της αδειοδότησης του Ηρακλή μπορεί να επανεξεταστεί σύμφωνα με το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ, Χρήστο Σάββα, που τόνισε ότι θα …

Ηρακλής

Το θέμα της αδειοδότησης του Ηρακλή μπορεί να επανεξεταστεί σύμφωνα με το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ, Χρήστο Σάββα, που τόνισε ότι θα ψήφιζε θετικά.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» ο Χρήστος Σάββας, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ, αναφέρθηκε στο θέμα του Ηρακλή τονίζοντας πως σε περίπτωση επανεξέτασης μπορούσε να ψηφίσει θετικά για τον Γηραιό.

«Το αίτημα του Ηρακλή μπορεί να επανεξεταστεί και αυτό θα το αποφασίσει καταρχάς ο πρόεδρος και μετέπειτα το συμβούλιο. Τα θέματα αυτά καταρχάς τα χειρίζεται ο πρόεδρος. Μου είπε τα επιχειρήματα για τον ΟΦΗ που συνηγορούν στην απόφαση αυτή και συμφώνησα. Στο θέμα του Ηρακλή δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει. Το θέμα του Ηρακλή είναι κάτι ξεχωριστό και θα το δούμε σίγουρα ξεχωριστά» τόνισε αρχικά.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Κάθε περίπτωση έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω τα χαρακτηριστικά με το θέμα του Ηρακλή. Ανάλογα με τι στοιχεία υπάρχουν και αν πρέπει να γίνει δεκτή τότε θα πρέπει να επανεξετάσουμε το θέμα. Προσωπική μου επιθυμία είναι να εξεταστεί ξανά το θέμα του Ηρακλή. Προσωπικά θα ψήφιζα θετικά για τον Ηρακλή».

Όσο για την υπόθεση του Ερόλ Μπουλούτ, ανέφερε: «Για θέματα που δεν είμαι εκεί δεν μπορώ να σας πω. Σίγουρα αν όντως έχει γίνει αυτό τότε θα πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που έχει δώσει άδεια».

Σχετικά Άρθρα

Λάκης Παπαϊωάννου και Κώστας Αϊδινίου συμμετείχαν στον καθαρισμό της Γούναρη

Ποδόσφαιρο

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top