ΣΧΟΛΙΟ: Υποπτη και ένοχη η σιωπή της ΕΠΟ

«Ο κόσμος καίγεται και αυτοί ξυρίζονται» κατά πως λέει και ο σοφός λαός. Και βέβαια η παροιμία αυτή ταιριάζει γάντι στην ΕΠΟ του Πολίβιου και …

«Ο κόσμος καίγεται και αυτοί ξυρίζονται» κατά πως λέει και ο σοφός λαός. Και βέβαια η παροιμία αυτή ταιριάζει γάντι στην ΕΠΟ του Πολίβιου και των επιτροπών της.

Η περίφημη πλέον απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής να μην αδειοδοτήσει την ΠΑΕ Ηρακλής βάλλεται από παντού όμως κανένας στην ΕΠΟ δεν … καταδέχεται να ασχοληθεί με το θέμα και να δώσει μια εξήγηση. Κανένας δεν αναλαμβάνει να υπερασπισθεί την απόφαση ή έστω να απαντήσει σε όλους αυτούς που την κατηγορούν (την επιτροπή) ότι δεν την πήρε με βάση το περιεχόμενο των φακέλων αλλά υπακούοντας σε έξωθεν επιταγές.

Και το ποιο σημαντικό; Δεν βρήκαν τον χρόνο ούτε το σκεπτικό να γράψουν και να το κοινοποιήσουν στην ΠΑΕ Ηρακλής. Όμως τον χρόνο δεν βρήκαν ή μήπως δεν βρίσκουν το κουράγιο να το κάνουν γιατί γνωρίζουν και οι ίδιοι πως μέσα από το σκεπτικό θα διαπιστωθεί η σκοπιμότητα της απόφασης τους; Δεν βρήκαν τον χρόνο ή μήπως δεν ξέρουν πώς να ξεπεράσουν τις αντιρρήσεις του δικαστικού προέδρου της επιτροπής οι οποίες, αφού μειοψήφησε, θα πρέπει να αποτυπωθούν στο σκεπτικό της απόφασης;

Είναι πρωτοφανές λοιπόν αυτό που γίνεται και αφορά την απόφαση της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής και καθιστά υπόλογη τόσο την επιτροπή όσο και την προϊσταμένη της αρχή την ΕΠΟ. Η συνεχιζόμενη σιωπή της ομοσπονδίας είναι και ένοχη αλλά κυρίως είναι ύποπτη. Δείχνει αμηχανία που υπάρχει στα μέλη της επιτροπής αλλά και στα μεγάλα αφεντικά της , αφού θα πρέπει με το σκεπτικό της να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχίζεται για πολύ ακόμα. Κάποια στιγμή οι Πάλλης και Σμαϊλης θα αναγκασθούν (με το σκεπτικό τους)να. μιλήσουν. Και τότε (αφού πλέον ξέρουμε λίγο -πολύ τι περιέχουν οι άλλοι φάκελοι) θα γελάσει κάθε πικραμένος και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

ΣΧΟΛΙΟ: Ποιο λάθος κ.Κουρίδη; Αρχίσαμε τα ανέκδοτα πάλι;

Απόψεις

Back to Top