ΣΧΟΛΙΟ: Ποιος φοβάται την αλήθεια;

Τις τελευταίες μέρες η μόνη αναφορά που γίνεται για τις αδειοδοτήσεις είναι το γιατί δεν πήραν άδεια Ηρακλής και Πανιώνιος. Δηλαδή δεν είναι το ίδιο …

Τις τελευταίες μέρες η μόνη αναφορά που γίνεται για τις αδειοδοτήσεις είναι το γιατί δεν πήραν άδεια Ηρακλής και Πανιώνιος. Δηλαδή δεν είναι το ίδιο σοβαρό θέμα το αν νομότυπα ή όχι πήραν άδεια όλες οι άλλες; Και δεν συνιστά τεράστιο ηθικό θέμα για την ΕΠΟ (και τον Πιλάβιο βέβαια) αν δόθηκαν άδειες σε ΠΑΕ που είχαν πολύ περισσότερο προβληματικό φάκελο από τις δυο ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν;

Σήμερα είδαμε να δημοσιεύεται φορολογική ενημερότητα που χρησιμοποιήθηκε ενώ είχε λήξει. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Και βέβαια αυτή η πληροφορία δεν είναι η μοναδική που «κυκλοφορεί». Αλλωστε δεν έκανε και το μεγάλο μπαμ, γιατί η ΠΑΕ δεν αδειοδοτήθηκε , όπως γράφηκε (δεν είναι πάντως ο Ηρακλής). Να δείτε τι έχει να γίνει έτσι και βγουν στον αέρα κάποια από τα στοιχεία που «κυκλοφορούν» και αναφέρονται σε ΠΑΕ που αδειοδοτήθηκαν με φακέλους πολύ «χειρότερους». Γι’ αυτό βλέπετε και η ΕΠΟ κάνει πως δεν ακούει όλους αυτούς (και δεν είναι μόνο οι φίλοι του Ηρακλή) που την καλούν να δώσει στο φως της δημοσιότητας ΟΛΟΥΣ τους φακέλους.

Ξέρει πολύ καλά ο γίγαντας (έτσι τον βάφτισαν τώρα τελευταία και τώρα καταλάβαμε το γιατί) Πιλάβιος τι θα γίνει μόλις ο κόσμος δει με ποια μέτρα και με ποια σταθμά κρίθηκαν από την πρωτοβάθμια επιτροπή οι φάκελοι. Εμείς όμως και μαζί μας όλος ο κόσμος, επιμένουμε. Στο φως όλοι οι φάκελοι. Και να δείτε που στο τέλος αυτό θα γίνει. Είτε το θέλει ο Πιλάβιος είτε όχι.

Υ.Γ. : Και να σκεφτεί κανείς ότι ήλθε σαν σωτήρας. Σήμερα όμως ο Αντώνης Ρέμος. εξελίσσεται σε ένα πραγματικό εφιάλτη για τον Ηρακλή και πιο συγκεκριμένα για την ΠΑΕ. Σε μια περίοδο που κάποιοι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να σώσουν το «μαγαζί» από την απελπιστική θέση στην οποία ο ίδιος και οι συνεργάτες του έφεραν, αυτός χωρίς ντροπή και τσίπα έκανε τις Πασχαλινές διακοπές του με τον Πηλαδάκη, τον άνθρωπο που κινεί γη και ουρανό για να πάρει στα χαρτιά την θέση του Ηρακλή στην Σούπερ λίγκα. Προφανώς για τον Ρέμο η κουμπαριά και η φιλία είναι πάνω από την ομάδα. Δεν παραδειγματίστηκε από τους Μαρινάκη και Πατέρα που από αδέλφια έγιναν θανάσιμοι εχθροί για χάρη των ομάδων τους. Η συμπεριφορά αυτή του Ρέμου νομιμοποιεί απόλυτα την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ, μόλις με το καλό τελειώσει αυτή η περιπέτεια και αφού εξασφαλισθεί η «άδεια» να τον φωνάξει και να του πει… «έλα και ανέλαβε. Δικό σου είναι το μαγαζί και κόψε τον λαιμό σου να το .. τρέξεις». Και τότε να δούμε αν ο λαλίστατος (όπως αποδείχτηκε στην τελευταία του συνέντευξη) Αντωνάκης θα βρει τρόπο να το… τρέξει ή θα βρει τα κότσια να το διαλύσει το «μαγαζί». Γιατί η συμπεριφορά του αυτό δείχνει. Ότι θέλει να το διαλύσει. Δεν τολμάει όμως. Και βολεύτηκε το αφεντικό της ΠΑΕ, αφού με τα 2-3 κορόϊδα που τρέχουν την ΠΑΕ την βγάζει καθαρή ώστε να βρίσκει χρόνο και διάθεση και συνεντεύξεις να δίνει και παρέα με αυτούς που με λύσσα πολεμούν τον Ηρακλή να κάνει. Να δούμε όμως τι θα κάνει μόλις του το… επιστρέψουν.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

ΣΧΟΛΙΟ: Ποιο λάθος κ.Κουρίδη; Αρχίσαμε τα ανέκδοτα πάλι;

Απόψεις

Back to Top