Σχεδιάζουν την ανατροπή της απόφασης

Η επιχείρηση ανατροπής της αρχικής απόφασης της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ, καθώς, παρά την αργία και το Αγιο …

Ηρακλής

Η επιχείρηση ανατροπής της αρχικής απόφασης της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ, καθώς, παρά την αργία και το Αγιο των ημερών, τα πάντα «τρέχουν» σε ρυθμούς αδειοδότησης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα νομικά στελέχη και τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου, ενώ ήδη έχουν αποφασιστεί οι μέθοδοι με τις οποίες θα ανασκευαστούν τα αρνητικά επιχειρήματα του πρωτοβάθμιου Οργάνου.

Η μελέτη του σκεπτικού έχει ολοκληρωθεί και οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν ότι έχουν την δυνατότητα να απαντήσουν καταλλήλως σε όλα τα σημεία του, με οικονομικολογιστικές αποδείξεις και νομικά επιχειρήματα. Μάλιστα, έχει αρχίσει η σύνταξη του κειμένου της έφεσης, που θα υποβληθεί για την προσφυγή σε δεύτερο βαθμό και, μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα, τα πάντα θα είναι έτοιμα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το αισιόδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι (σύμφωνα με κάθε αξιόπιστη νομική κρίση και οικονομολογική γνωμάτευση) δεν υφίσταται παράγραφος του σκεπτικού, που να θεωρείται μη αντιμετωπίσιμη και αυτό προκύπτει ξεκάθαρα, μέσα από τις συσκέψεις αυτών των ημερών.

Σχετικά Άρθρα

Θέος: «Παλιά ΠΑΕ, μόνο με Super League και τροπολογία Παναχαϊκής!»

Ποδόσφαιρο

Αρχίζουν οι επαφές για εξεύρεση λύσης στην «κυανόλευκη» οικογένεια

Ποδόσφαιρο

Ο Ερασιτέχνης προετοιμάζει ανοικτή Γενική Συνέλευση για το ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο

Back to Top