Ολοκληρώθηκε η ειρηνική πορεία

Η BLUEARENA θα σας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο, όσα συμβούν στην πρώτη πορεία των οπαδών του Ηρακλή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Το επόμενο μεγάλο ραντεβού, …

Ηρακλής

Η BLUEARENA θα σας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο, όσα συμβούν στην πρώτη πορεία των οπαδών του Ηρακλή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Το επόμενο μεγάλο ραντεβού, είναι την Τρίτη στις 8μ.μ. στην Καμάρα.

21:45 Πριν από λεπτά ξεκίνησε η πρώτη πορεία των οπαδών του Ηρακλή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

22:04 Η πορεία των οπαδών έφτασε έξω από την ΕΤ3, που με συνθήματα διατρανώνουν την αντίθεσή τους στο νέο σκάνδαλο εις βάρος του Ηρακλή.

22:13 Αφού στάθηκαν για αρκετά λεπτά μπροστά από την ΕΤ3, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Ηρακλή και κατά της απόφασης, οι οπαδοί του Ηρακλή συνεχίζουν την πορεία επί της Λεωφόρου Στρατού. Δεν έχει δημιουργηθεί ως τώρα το παραμικρό επεισόδιο, ενώ, βρίσκονται και δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες υπό διακριτική παρακολούθηση ακολουθούν την πορεία.

22:25 Οι οπαδοί του Ηρακλή κλείσανε την Τσιμισκή, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ομάδας, και κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης.

22:30 Η πορεία έστριψε προς την πλατεία Ναβαρίνου, με πιθανή κατεύθυνση την Εγνατία.

22:33 Οι οπαδοί του Ηρακλή φτάνουν προς την πλατεία Καμάρα.

22:41 Η πορεία φτάνει προς το τέλος της. Οι οπαδοί του Ηρακλή κατευθύνονται προς το Κατσάνειο μέσω της οδού Πανεπιστημίου.

23:00 Ολοκληρώθηκε η πρώτη πορεία των οπαδών του Ηρακλή, οι φίλαθλοι έφτασαν στο Κατσάνειο χωρίς να δημιουργηθεί απολύτως τίποτα. Επόμενο ραντεβού την Τρίτη στις 8μ.μ στην Καμάρα.

Σχετικά Άρθρα

Βαφειάδης: “Θα τα καταφέρουμε, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ειλικρίνεια”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ποδόσφαιρο

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top