Κεσόπουλος: «Είμαστε πιο ψύχραιμοι»

Μιλώντας στον «Sentra 103,3», ο υπεύθυνος οικονομικών του Ηρακλή, Αλέξης Κεσόπουλος επισήμανε ότι δεν συντρέχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, αφού η περσινή περιπέτεια βοήθησε …

Ηρακλής

Μιλώντας στον «Sentra 103,3», ο υπεύθυνος οικονομικών του Ηρακλή, Αλέξης Κεσόπουλος επισήμανε ότι δεν συντρέχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, αφού η περσινή περιπέτεια βοήθησε τους παράγοντες της ΠΑΕ να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για φέτος.

«Εννοείται ότι θα κάνουμε ούτως ή άλλως έφεση, αλλά περιμένουμε και το σκεπτικό της απόφασης για να μάθουμε τους λόγους», είπε και αφού ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, πρόσθεσε:

«Με κανένα παίκτη δεν είμαστε σε σύγκρουση ούτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα ρύθμισης. Σε σχέση, μάλιστα, με το πρώτο εξάμηνο έχουμε βελτιώσει τη θέση μας και στο τέλος της χρήσης θα έχουμε και ελαφρά κερδοφορία. Έχει πάρει απόφαση ο Ηρακλής και ο κόσμος του, να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να συμμαζέψει την ομάδα. Τελείωσαν τα λούσα και κάνουμε ότι χρειάζεται».

Και ο Αλέξης Κεσόπουλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Τα κριτήρια φέτος έχουν γίνει πιο αυστηρά, αλλά είμαστε κι εμείς πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι και γι’ αυτό είμαστε πιο ψύχραιμοι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάποια λεπτομέρεια μας ξέφυγε. Άλλωστε, είχαμε και την περσινή εμπειρία που ήταν πολύ πιο οδυνηρή, αφού τρέχαμε την τελευταία στιγμή».

Σχετικά Άρθρα

Περιμένουν το τελικό «ΟΚ» και παραχωρούν συνέντευξη Τύπου

Ποδόσφαιρο

Back to Top