Εξασφάλισαν απαλλαγή οι Χοσέμι και Γιάκομπ

Τελευταία προπόνηση για τους «κυανόλευκους» πριν τις γιορτές του Πάσχα, σήμερα (20/04), με τον Γιώργο Παράσχο να προπονεί σε πλήρεις ρυθμούς τους ποδοσφαιριστές του. Η ομάδα …

Ηρακλής

Τελευταία προπόνηση για τους «κυανόλευκους» πριν τις γιορτές του Πάσχα, σήμερα (20/04), με τον Γιώργο Παράσχο να προπονεί σε πλήρεις ρυθμούς τους ποδοσφαιριστές του.


Η ομάδα περνά σε φάση διακοπών μέχρι την Τρίτη 26/04, οπότε και θα επιστρέψει στις προπονήσεις, με απογευματινό πρόγραμμα στην Μίκρα (17:00). Μετά το Πάσχα, η μετά – αγωνιστική φάση για το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχιστεί κανονικά, με προπονήσεις, φιλικά και κάποια ρεπό χαλάρωσης, κυρίως τα σαββατοκύριακα, μέχρι την ολοκλήρωσή της, προς τα τέλη του Μαϊου.


Μετά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας εξασφάλισαν άδεια από Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, προκειμένου να μεταβούν στις πατρίδες τους και να μην ακολουθήσουν αυτήν τη φάση των υποχρεώσεων του»Γηραιού». Ο λόγος για τον Χοσέμι, ο οποίος έλαβε μέρος κανονικά μέχρι και στη σημερινή προπόνηση και τις προσεχείς μέρες αναχωρεί για την Ισπανία, λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του και τον Βικτοράς Γιάκομπ, ο οποίος αναχώρησε για τη Ρουμανία.


 


Φιλικό στην Αλεξάνδρεια, με βραβεύσεις 


Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Αλεξάνδρειας, η οποία εξασφάλισε την άνοδο στην Δ΄ Εθνική Κατηγορία, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 05/05, στις 18:00, στο γήπεδο της γειτονικής πόλης. Η γηπεδούχος ομάδα, μάλιστα, στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης, θα τιμήσει τους Γιώργο Παράσχο, Γρηγόρη Φανάρα και Τάσο Κατσαμπή για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.


 


Υποψήφιος για βράβευση ο «Ελε» 


H Nova, ως Media Partner της Super League, θα απονείμει βραβεία και φέτος, μέσα από την εκδήλωση Nova Super League, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 02/05, στις 21:00, στο Thalassa People’s Stage. Από πλευράς Ηρακλή, υποψήφιος για βράβευση είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, οποίος, ωστόσο, δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στην εκδήλωση, λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού του στο εξωτερικό.

Σχετικά Άρθρα

Περιμένουν το τελικό «ΟΚ» και παραχωρούν συνέντευξη Τύπου

Ποδόσφαιρο

Back to Top