Δυσοίωνες προβλέψεις από την Αθήνα για Ηρακλή

Μπορεί ο Γιάννης Τάκης να παραμένει -κάτι παραπάνω από- αισιόδοξος για την αίσια έκβαση της υπόθεσης με την αδειοδότηση, είτε σήμερα, είτε στην εκδίκαση της …

Ηρακλής

Μπορεί ο Γιάννης Τάκης να παραμένει -κάτι παραπάνω από- αισιόδοξος για την αίσια έκβαση της υπόθεσης με την αδειοδότηση, είτε σήμερα, είτε στην εκδίκαση της αδειοδότησης (αν χρειαστεί να φτάσει εκεί η ΠΑΕ), ωστόσο το ρεπορτάζ που πηγάζει από την ΕΠΟ, κάνει λόγο για μία κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη.

Το πρόβλημα που υπάρχει με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την καθαρή θέση της ΠΑΕ, θεωρείται πολύ σοβαρό και μόνο δεδομένο δεν θεωρούν ότι η ΠΑΕ Ηρακλής θα εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

“Είναι ένα πρόβλημα που είναι σχεδόν απίθανο να λυθεί μέχρι την εκδίκαση της έφεσης”, αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εισήγηση του προέδρου του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου, είναι αρνητική για τον Ηρακλή. Η τριμελής όμως επιτροπή θα λάβει όμως την τελική απόφαση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Πανιώνιος βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τον Ηρακλή, διότι θεωρούν ότι τα προβλήματα με τις πληρωμές σε πρώην και νυν παίκτες του, μπορούν τα τακτοποιηθούν, έστω και με ορισμένα λογιστικά… τρικ.

Σχετικά Άρθρα

Λεονίδης: “Αγορά – πακέτο ποδoσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top