Φεύγουν τα «μαγικά» χαρτάκια των τελικών

Μπορεί να έχουν μπροστά τους αρκετές μέρες ενόψει των δύο πρώτων τελικών με τον Ολυμπιακό, όμως οι φίλαθλοι του Ηρακλή δείχνουν την ανυπομονησία και θέληση …

Ηρακλής

Μπορεί να έχουν μπροστά τους αρκετές μέρες ενόψει των δύο πρώτων τελικών με τον Ολυμπιακό, όμως οι φίλαθλοι του Ηρακλή δείχνουν την ανυπομονησία και θέληση τους να βρεθούν στη Μίκρα, αγοράζοντας από νωρίς εισιτήρια.

Τα «μαγικά» χαρτάκια για τους δύο αγώνες στις 27 και 29 Απριλίου έχουν κυκλοφορήσει από τις 12 του μηνός και ο ρυθμός με τον οποίο διατίθενται είναι πλέον εντυπωσιακός.

Αρκετοί φίλοι των κυανόλευκων σπεύδουν στα γραφεία του Συλλόγου (Αγ. Δημητρίου 159β, τηλ. 2310207715) για να προμηθευτούν εισιτήρια και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτά θα εξαντληθούν σύντομα.

Για πρώτη φορά, μετά το Final Four του Τσάμπιονς Λιγκ στη Θεσσαλονίκης, οι φίλαθλοι του Ηρακλή μπήκαν στη διαδικασία να αγοράσουν εισιτήρια από τόσο νωρίς, ενδεικτικό της «δίψας» τους για την κατάκτηση του πέμπτου πρωταθλήματος.

Επειδή την τελευταία φορά που ο Ηρακλής διεκδίκησε το πρωτάθλημα βρέθηκε πολύς κόσμος έξω από την Μίκρα, καλό είναι να κινηθούν άμεσα όσοι ενδιαφέρονται, ώστε να εξασφαλίσουν εισιτήριο για τους μεγάλους τελικούς.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top