ΣΧΟΛΙΟ: Τώρα η αδειοδότηση, μετά οι εξηγήσεις

Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να διοικείς μία ΠΑΕ, από το να είσαι οπαδός της ομάδας ή δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της. Σύμφωνοι. Ωστόσο υπάρχουν …

Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να διοικείς μία ΠΑΕ, από το να είσαι οπαδός της ομάδας ή δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της. Σύμφωνοι. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένες αποφάσεις και επιλογές που δημιουργούν ερωτηματικά.

Όπως η πρόσφατη που έλαβε η ΠΑΕ Ηρακλής να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αχιλλέα Μπέου για την εκπροσώπηση της Σούπερ Λίγκα στην ΕΠΟ. Η θετική ψήφος του Ηρακλή ξένισε πολύ κόσμο και δικαιολογημένα.

Πολύ σωστή και η ανακοίνωση της “Αυτόνομης Θύρας 10” που εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Τώρα προέχει το ζήτημα της αδειοδότησης. Μόλις όμως ολοκληρωθεί, οφείλει η διοίκηση να απευθυνθεί εκ νέου στον κόσμο.

Αυτή τη φορά, προχωρώντας σε ένα λεπτομερή απολογισμό των πεπραγμένων της περιόδου και αναλύοντας τους στόχους για τη νέα περίοδο. Παράλληλα, είναι αυτονόητο ότι θα κληθεί να αιτιολογήσει την χθεσινή (14/4) της επιλογή. Διότι κανείς δεν ξεχνά τις υποτιμητικές δηλώσεις του Μπέου μετά το παιχνίδι στον Βόλο.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top