Η Ελένη του Νικήτα (video)

Όμορφη, νέα, κυανόλευκη στα γήπεδα και στον… έρωτα, καθώς εδώ και δύο χρονιά διατηρεί σχέση με τον Νικήτα Εφραιμίδη. Ο λόγος για την Ελένη Λυγγέρη, …

Blue Girl

Όμορφη, νέα, κυανόλευκη στα γήπεδα και στον… έρωτα, καθώς εδώ και δύο χρονιά διατηρεί σχέση με τον Νικήτα Εφραιμίδη. Ο λόγος για την Ελένη Λυγγέρη, την οποία η BLUEARENA σας παρουσιάζει ανήμερα των γενεθλίων της.

Είναι μόλις 18ετών, ανήκει στον Ηρακλή αλλά φέτος αγωνίζεται ως ακραία, δανεική στο Ανατόλια. Με τον Νικήτα γνωρίστηκε στα Μουδανιά στις 17 Μαρτίου του 2009, καθώς τότε ο ακραίος των κυανόλευκων αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα της Χαλκιδικής.


Την νέα σεζόν η Ελένη αναμένεται να επιστρέψει στον Ηρακλή και θα έχει περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο της Νικήτα.

«Όσο προλαβαίνω και μπορώ, παρακολουθώ τους αγώνες του Νικήτα από κοντά και στην τηλεόραση. Έχει έρθει επίσης ο Νικήτας στο Ανατόλια να με δει», δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Φυσικά και μου αρέσει που είμαστε στον ίδιο χώρο, μου δίνει συμβουλές. Του χρόνου δεσμεύομαι πως δεν θα χάσω κανένα παιχνίδι του».Ελένη και Νικήτας συναντιούνται μόνο μία φορά την εβδομάδα, καθώς πέραν από τις προπονήσεις η ακραία του Ηρακλή προετοιμάζεται και για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.http://www.youtube.com/watch?v=GdFCSAnUBEc

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top