Εφραιμίδης: «Όχι άλλη στεναχώρια στον κόσμο»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο ακραίος του Ηρακλή, Νικήτας Εφραιμίδης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για το παιχνίδι με τον …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο ακραίος του Ηρακλή, Νικήτας Εφραιμίδης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Νικήτας Εφραιμίδης αγωνίστηκε ως λίμπερο και σε σχετική ερώτηση, είπε τα εξής :
«Το παιχνίδι ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και πιέζει με το floating service, έτσι η ομάδα στο παιχνίδι αυτό κατέβηκε με 2 λίμπερο και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ο Λάμπης τραυματίστηκε και χρειάστηκε να τον αντικαταστήσω, κανονικά είμαι ακραίος αλλά είμαι καλός στην υποδοχή και είχα παίξει πάλι λίμπερο στο παιχνίδι με τον Επίκουρο αντικαθιστώντας πάλι τον Λάμπη. Ο κόουτς με ετοίμαζε 2 μέρες για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ήμουν έτοιμος, πιστεύω ότι όλη η ομάδα πήγε καλά στο παιχνίδι και κερδίσαμε τον αγώνα».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι αυτό ήταν αμέσως μετά τον χαμένο τελικό της Ορεστιάδας :
«Δεν έχουμε ξεπεράσει ακόμη τον τελικό, η ήττα αυτή μας έχει καρφωθεί σαν μαχαίρι στην καρδιά. Δεν θέλουμε όμως να στενοχωρήσουμε ξανά τον κόσμο της ομάδας και θα τα δώσουμε όλα στην συνέχεια για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχει καιρό ο Ηρακλής και ο κόσμος του να γευτεί μια τέτοια επιτυχία και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Απομένουν 2 αγώνες για την λήξη της κανονικής περιόδου, παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και την Αλεξανδρούπολη και θέλουμε μια νίκη για να κλειδώσουμε την πρώτη θέση και να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα play-off. Εμείς θα χτυπήσουμε και τους 2 αγώνες, δεν σκεφτόμαστε ότι ένας αντίπαλος είναι πιο βατός, έτσι είναι το σωστό και έτσι θα κάνουμε».

Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης :
«Η πρώτη θέση θα μας δώσει ώθηση καθώς στο βόλεϊ η ψυχολογία μετράει πολύ και εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο αλλά να είναι καλά η δική μας ομάδα. Θέλουμε να είμαστε μονιασμένοι και να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, αν μας κερδίσει και τότε ο αντίπαλος, μπράβο του. Θέλουμε όταν φεύγουμε από το γήπεδο να ξέρουμε ότι τα δώσαμε όλα, τότε μόνο θα αισθανόμαστε όμορφα. Έχουμε βάλει μυαλό από τον χαμένο τελικό».

Κλείνοντας, ο Νικήτας Εφραιμίδης τόνισε :
«Στο πρωτάθλημα ο τίτλος δεν κρίνεται σε ένα παιχνίδι και έτσι μπορεί να υπάρξει και μια άσχημη μέρα για την ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας ακόμη και τότε, να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει συνέχεια. Στα play-off πρέπει να είναι γεμάτο το γήπεδο κάθε φορά και να μας δίνει ώθηση ο κόσμος ώστε να μην χάσουμε κανένα παιχνίδι στην έδρα μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top