ΣΧΟΛΙΟ: Στόχος ο Τάκης, θύμα ο Ηρακλής

Ο εμπνευστής και συντάκτης της ανακοίνωσης του Βασίλη Χατζηπαναγή (από την στιγμή που φέρει την υπογραφή του, θεωρείται δική του), δεν θα μπορούσε να βρει …

Ο εμπνευστής και συντάκτης της ανακοίνωσης του Βασίλη Χατζηπαναγή (από την στιγμή που φέρει την υπογραφή του, θεωρείται δική του), δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη στιγμή για να δημιουργήσει –επικοινωνιακό- πρόβλημα στον Ηρακλή. Σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι ο «Βάσια» λέει ψέματα για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταβολή των ενοικίων.

Ο εμπνευστής όμως γνώριζε ότι σε αυτή τη χρονική περίοδο θα δημιουργούσε μεγαλύτερο θόρυβο. Λίγες ημέρες πριν λήξει η διορία για την κατάθεση των φακέλων αδειοδότησης, με ένα σωρό ομάδες να δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τα δρώμενα στην ΠΑΕ Ηρακλής, ο Χατζηπαναγής, ο πιο διάσημος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ την κυανόλευκη φανέλα, εκφράζει τις ανησυχίες του για τη συμπλήρωση του φακέλου.

Άραγε ο συντάκτης της ανακοίνωσης, ενημέρωσε προηγουμένως τον Χατζηπαναγή για το τι σημαίνει πρακτικά… «προετοιμασία φακέλου»; Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για την ταυτότητα του συντάκτη της ανακοίνωσης, αν και απομονώνοντας ορισμένα σημεία της, μπορεί κάποιος εύκολα να καταλήξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Ένα όμως είναι το βέβαιο: Στην προσπάθειά του να «χτυπήσει» τον Γιάννη Τάκη, δημιουργεί –με ή χωρίς πρόθεση- πρόβλημα στον Ηρακλή.

Αν η ΠΑΕ δεν εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, θα είναι αποτυχία της διοίκησης του Γιάννη Τάκη, αλλά κυρίως θα είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ. Και αυτό ο συντάκτης έπρεπε να το λάβει σοβαρά υπόψιν του.

Υ.Γ. Ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Χατζηπαναγής, ήταν, είναι και θα είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο Ηρακλής. Μέχρι εκεί όμως. Διότι πέρα από τα μαγικά απογεύματα που προσέφερε στους φίλους του Ηρακλή και όχι μόνο, η ιστορία έγραψε ότι αρνήθηκε να αγωνιστεί στη Β’ εθνική και πίεζε τους προέδρους να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top