ΣΧΟΛΙΟ: Και όμως, αυτός ο Ηρακλής έχει μέλλον…

Την επομένη μίας (ακόμη) εντός έδρας ισοπαλίας, είναι λογικό να κυριαρχεί το αίσθηση της απογοήτευσης στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Η αδυναμία του Ηρακλή …

Την επομένη μίας (ακόμη) εντός έδρας ισοπαλίας, είναι λογικό να κυριαρχεί το αίσθηση της απογοήτευσης στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Η αδυναμία του Ηρακλή να πάρει έστω δύο τρίποντα με τους “παραδοσιακά μικρούς”, του στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσει την επιστροφή του μετά από χρόνια στη φυσική του θέση. Μέσα στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.


Είναι αλήθεια ότι -βαθμολογικά- η φετινή πορεία της ομάδας δεν διαφέρει σημαντικά από την αντίστοιχη των τελευταίων ετών. Μόνο που το υπάρχον ρόστερ σου δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξείς για κάτι καλό στο μέλλον. Όχι στο μακρινό. Στο άμεσο.


Μέσα σε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ηρακλής, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ καλό κορμό παικτών. Πείτε το τύχη, πείτε το σωστές επιλογές, η ουσία είναι ότι η βάση για να δημιουργηθεί και πάλι ένας ισχυρός Ηρακλής, υπάρχει. Μία βάση με ικανούς παίκτες, που έχουν δεθεί με την κυανόλευκη φανέλα. Τα παραδείγματα των Ντάνι, Χοσέμι, Λίμα, παικτών δηλαδή που ίσως πριν από ένα χρόνο δεν γνώριζαν την ύπαρξη του Ηρακλή, είναι τα πλέον χαρακτηριστικά.


Τον Μάιο, εφόσον η ομάδα δεν “αυτοκτονήσει” στα τρία επόμενα παιχνίδια και η διοίκηση εξασφαλίσει το χαρτί της αδειοδότησης, δεν χρειάζονται 15 μεταγραφές. Κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι η διατήρηση των παικτών κορμού και η προσθήκη 4-5 παικτών ενδεκάδας σε συγκεκριμένες θέσεις που είναι φανερό ότι η ομάδα πονά.


Αν το ποσοστό επιτυχίας στις επιλογές είναι υψηλό, τότε ο στόχος της νέας χρονιάς δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από κύπελλο και πεντάδα.


ΥΓ: Το μήνυμα του κόσμου θα πρέπει να το έχουν λάβει οι… Παπα-Παντελήδες και όσοι προωθούν ή στηρίζουν το συγκεκριμένο εγχείρημα, που μοιάζει περισσότερο με σχέδιο καταστροφής του Ηρακλή.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top