Τον εκτέλεσε ο Ντεσπέιν

Ένας… δαιμονισμένος Ντεσπέιν έκρινε τον τελικό κυπέλλου. Ο Κουβανός ήταν μία ομάδα μόνος του και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Ηρακλή με 3-1 …

Ηρακλής

Ένας… δαιμονισμένος Ντεσπέιν έκρινε τον τελικό κυπέλλου. Ο Κουβανός ήταν μία ομάδα μόνος του και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Ηρακλή με 3-1 σετ 25-21, 20-25, 21-25, 12-25).

Κάκιστη εμφάνιση από τον Ηρακλή, που είχε σε τραγική ημέρα όλα τα δυνατά του όπλα και κυρίως τον Μπρουκ Μπίλινγκς. Και όμως το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους κυανόλευκους.

Ο Φρέντι Μπρουκς παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Προύσαλη, Όουενς, Κιρόγα, Κανέλλο, Σμαραγδή, Μπίλινγκς και Μπαμπαλιούτα, οι οποίοι πέτυχαν την ανατροπή στο πρώτο σετ και το 6-8 έγινε 25-21. Από το δεύτερο σετ και μετά η απόδοση του Ηρακλή έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ισοφαρίσει αρχικά και εν συνεχεία να φτάσει στην νίκη.

Ηρακλής: Όουενς 14, Προύσαλης 1, Κιρόγα 7, Μπίλινγκς 12, Κανέλλος 6, Σμαραγδής 4, Μπαμπαλιούτας λ 47%, Κράβαρικ 2, Πιπέργιας, Χαραλαμπίδης, Γκόρτσιανουκ.

Ολυμπιακός: Ντεσπέιν 22, Γιαμπλόνσκι 1, Φιλίποφ 3, Εστράδα 3, Ανδρεάδης 12, Τζούριτς 16, Κουζούνης λ 32%, Παπάζογλου 2, Φράγκος 10, Χαριτωνίδης, Κοκκινάκης.

Σχετικά Άρθρα

TAA Ηρακλής: “Ξεφτιλίζεστε, σας τρομάζει ακόμη ο Ηρακλής…” (pics)

Βόλει

Back to Top