Μπρουκς: “Δεν είχαμε υπομονή”

Ο Φρέντι Μπρουκς, μετά το τέλος του τελικού, μιλώντας στην ΕΤ1, στη σύντομη δήλωση που έκανε είπε ότι… “εκτός από το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός …

Ηρακλής

Ο Φρέντι Μπρουκς, μετά το τέλος του τελικού, μιλώντας στην ΕΤ1, στη σύντομη δήλωση που έκανε είπε ότι… “εκτός από το πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ. Δεν είχαμε υπομονή κατά τη διάρκεια του αγώνα και κάναμε λάθη. Αυτοί ήταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο δυνατοί στα σερβίς”.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις, υποστήριξε ότι… «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο σετ αλλά δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με περισσότερο πάθος στο παιχνίδι του, είχε υπομονή και εμείς δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στην δυσκολία του αγώνα. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε έναν στόχο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν να χάνει, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και σε αυτά πρέπει να συγκεντρωθούμε».

Από την πλευρά του ο Αντρέι Κράβαρικ ανέφερε: «Είχα πει και στη συνέντευξη Τύπου ότι σε αυτό το παιχνίδι θα κριθεί ποιος θα παίξει καλύτερα και ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Ο Ολυμπιακός έκανε λιγότερα λάθη και από το δεύτερο σετ ξεκίνησε να παίζει και καλύτερα. Η εμπειρία βοηθάει μόνο όταν η ομάδα παίζει στο ίδιο επίπεδο που παίζει ο αντίπαλος. Μόνο με την εμπειρία δεν μπορείς να κερδίζεις όχι μόνο τον Ολυμπιακό αλλά την τελευταία ομάδα στο Πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας γιατί έχουμε μπροστά μας δύο στόχους. Δεν κρατήσαμε καθόλου υποδοχή, ούτε στα εύκολα σέρβις. Ήμασταν καταστροφικοί, μετά την άμυνα, στις κόντρα μπάλες. Ο κόσμος έρχεται πάντα κοντά σου. Κι όταν δημιουργεί μια τέτοια ατμόσφαιρα όπως σήμερα είναι κρίμα».

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Λεονίδης: “Θέλουμε πρώτα το βόλεϊ, για να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας”

Ποδόσφαιρο

Back to Top