Εύα Μέντες: «Έχω κάνει σεξ σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ» (videos)

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ, η Εύα Μέντες, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι έχει κάνει σεξ και στις 50 Πολιτείες των ΗΠΑ. …

Blue Girl

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ, η Εύα Μέντες, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι έχει κάνει σεξ και στις 50 Πολιτείες των ΗΠΑ. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι η εμπειρία της αυτή συνέβη με τον ίδιο άνθρωπο.

Συγκεκριμένα στο Down Town ανέφερε «έχω κάνει σεξ και στις 50 Πολιτείες των ΗΠΑ, με τον ίδιο άνθρωπο με τον οποίο διασχίσαμε οδικώς όλη την Αμερική. Το σεξ ήταν πολύ, πολύ καλό».

http://www.youtube.com/watch?v=-eYC6ydHDyc

Για το παρελθόν της η Εύα Μέντες δήλωσε «ήμουν ανυπόφορη. Στο σχολείο ήμουν το κορίτσι που μισούσαν όλοι. Ήμουν η σπασίκλα και ο περίγελος του σχολείου».

Ακόμη η Κουβανή καλλονή δήλωσε ότι το αγαπημένο της μέρος στη Γη είναι το νεκροταφείο που έχει ταφεί ο Jim Morrison και ο Oscar Wilde (τo Pere Lachaise στο Παρίσι). Η ίδια επεσήμανε «είμαι εθισμένη στα νεκροταφεία. Πάντα με ενθουσίαζαν. Δεν συχνάζω σε τέτοια μέρη, αλλά νιώθω πολύ άνετα και γαλήνια όταν περπατώ ανάμεσα σε τάφους».

http://www.youtube.com/watch?v=Q0lqagzOwwQ

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top