«Με τους φιλάθλους στις καρδιές μας»

Ο τελικός κυπέλλου της Ορεστιάδας με τον Ολυμπιακό είναι ο πρώτος στην καριέρα του Ράιαν Τζέι Όουενς, ο οποίος εξέφρασε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ …

Ηρακλής

Ο τελικός κυπέλλου της Ορεστιάδας με τον Ολυμπιακό είναι ο πρώτος στην καριέρα του Ράιαν Τζέι Όουενς, ο οποίος εξέφρασε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ τον ενθουσιασμό του για το συγκεκριμένο γεγονός αλλά και την πίστη του για το ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο με τον Ηρακλή.

«Νιώθω 100% ενθουσιασμένος, χωρίς αμφιβολία, αλλά με έναν πολύ ήρεμο και χαλαρό τρόπο. Είναι γεγονός ότι είναι ο πρώτος μου τελικός και περιμένω να υπάρχει νευρικότητα αλλά ελεγχόμενη. Οι καλοί παίκτες που παράγουν αδρεναλίνη να βγουν μπροστά και να προσπαθήσουν να αποσυναρμολογήσουν και να καταστρέψουν τους αντιπάλους. Επειδή στο τέλος δεν είναι μόνο για την νίκη. Είναι για την μάχη και πώς θα δράσεις σε αυτήν. Πόσο πεινασμένος είσαι για αυτήν. Κάθε άτομο στο σώμα μου είναι συγκεντρωμένο στο να προσθέσει αξία στην ομάδα μου το Σάββατο. Πιστεύω στην ομάδα και στον εαυτό μου», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός ακραίος για να συμπληρώσει:

«Ο τελικός θα είναι διαφορετικός αγώνας από τον πρόσφατο στη Μίκρα. Το σχέδιο είναι να στοχεύεις πάντα τους παίκτες-κλειδιά. Κάτι που κάναμε στην Αθήνα και δεν κάναμε στη Μίκρα. Αλλά ο Ηρακλής ήταν μία ομάδα που έπαιζε στο 75% όταν νικήσαμε στην Αθήνα και στην Μίκρα ήταν συνολικά από τις χειρότερες εμφανίσεις από στατιστική άποψη, που προκλήθηκε περισσότερο από λάθη που δεν είναι φυσιολογικά για τους παίκτες μας. Δεν ήταν κατά την γνώμη μου ένα φυσιολογικό παιχνίδι και αυτός ήταν ο λόγος που ξεχάσαμε αμέσως την ήττα. Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Όσο για το τι πρέπει να έχει ένας αθλητής για να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης σε έναν τελικό, ο Όουενς ανέφερε:
«Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα με πρόσθετη αξία από το ότι είναι ένα ματς τίτλου. Είναι αυτό για το οποίο προπονηθήκαμε, οπότε δεν θα το προσεγγίσουμε διαφορετικά. Εστίαση, υπομονή, αποφασιστικότητα και μάχη είναι τα κλειδιά για την συνταγή της επιτυχίας. Σκοπεύουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν θεωρεί πώς μετά τα τέσσερα αρνητικά παιχνίδια με Ολυμπιακό, Κηφισιά, ΕΑ Πατρών και Άρη στο πρωτάθλημα ο Ηρακλής βρίσκεται πλέον σε καλύτερη κατάσταση, τόνισε:
«Είχαμε τέσσερα αρνητικά παιχνίδια από τα 19 μέχρι στιγμής; Ακούγεται σαν να μην τα πηγαίνουμε καθόλου άσχημα (γέλια). Μπορούμε μόνο να βελτιωνόμαστε, όχι να χειροτερεύουμε. Δεν είμαστε μόνο μία σωματικά δυνατή ομάδα αλλά όσο και πνευματικά, με έναν καλό προπονητή, διοίκηση και φιλάθλους.

Ο ακραίος των κυανόλευκων μίλησε και για τους φιλάθλους του Ηρακλή, τονίζοντας:
«Δεν μπορώ να ξεχάσω τους φιλάθλους που αγαπάμε. Θα κουβαλάμε τους φιλάθλους του Ηρακλή στις καρδιές μας την ώρα του τελικού. Είναι ξεκάθαρο ότι τα παιχνίδια πραγματοποιούνται για να τα παρακολουθούν φίλαθλοι. Όχι για να τους το απαγορεύεις. Ο Ηρακλής είναι μία από τις σεβαστές ομάδες στην Ελλάδα και οι φίλαθλοι του είναι γνωστοί σε όλη την Ευρώπη για το ότι είναι φοβερά εκδηλωτικοί».

Σχετικά Άρθρα

Κατά πολύ μικρότερο το χρέος του Τμήματος βόλεϊ προς το Δημόσιο

Βόλει

Back to Top