Κολύμπατζης: «Όλα θα πάνε καλά»

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής, Θεόφιλος Κολύμπατζης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για τον τελικό του …

Ηρακλής

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Ηρακλής, Θεόφιλος Κολύμπατζης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για τον τελικό του κυπέλλου βόλεϊ με τον Ολυμπιακό.


Αρχικά ο πρόεδρος του ΤΑΠ αναφέρθηκε στο θέμα με τις προσκλήσεις :
«Υπήρχε πραγματικά πολύ μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο του Ηρακλή και τελικά, μετά από μια νέα σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί εξασφαλίσαμε 200 προσκλήσεις για τους φίλους του Ηρακλή. Ευχαριστώ τον δήμο Ορεστιάδας, την ομοσπονδία και την αστυνομία που κατανόησαν τελικά τις ανάγκες του Ηρακλή και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για περισσότερες προσκλήσεις, φυσικά δεν είναι πολλές αλλά τουλάχιστον από 30 που ήταν αρχικά, πήραμε κάποιες παραπάνω. Ο κόσμος του Ηρακλή δεν πάει για φασαρία στην Ορεστιάδα, εμείς πάμε για μία γιορτή του βόλεϊ και δείξουμε πως πρέπει να είναι γιορτές».


Για το ποιοι δικαιούνται προσκλήσεις, ο κ. Κολύμπατζης είπε :
«Προτεραιότητα έχουν όσοι διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας, τα μέλη του ΓΣ και αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα βόλεϊ. Όπως αντιλαμβάνεστε φυσικά η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από τις προσκλήσεις που υπάρχουν και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέτουν τα στοιχεία τους μέχρι τις 9 το βράδυ στο ΤΑΠ και θα γίνει η τελική επιλογή. Όσοι επικοινωνήσουν ή περάσουν από τα γραφεία, θα πρέπει να αφήσουν τα στοιχεία που μας έχουν ζητηθεί από την αστυνομία, εμείς θέλουμε να είμαστε σωστοί και θα κάνουμε ότι μας ζητήθηκε από την αστυνομία της Ορεστιάδας για να διευκολύνουμε την κατάσταση».


Κλείνοντας τόνισε τα εξής :
«Όλοι στην ομάδα είναι πολύ καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα και πιστεύω ότι ο τελικός θα είναι μια πραγματική γιορτή για το βόλεϊ, πιστεύω επίσης ότι όλα θα πάνε καλά και θα φέρουμε το κύπελλο στην Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top