Διακόσιες προσκλήσεις δόθηκαν για τον τελικό της Ορεστιάδας

Την απόφαση να χορηγηθούν από 200 ονομαστικές προσωπικές προσκλήσεις σε Ηρακλή και Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το …

Ηρακλής

Την απόφαση να χορηγηθούν από 200 ονομαστικές προσωπικές προσκλήσεις σε Ηρακλή και Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει το Σάββατο (19/3, 19:00) στην Ορεστιάδα, έλαβαν σήμερα (15/3) το πρωί, η Οργανωτική Επιτροπή, ο Δήμος Ορεστιάδας, η αστυνομία, η Ε.Ο.ΠΕ. και οι δύο φιναλίστ, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.

Όσον αφορά τους 200 προσκλήσεις που αντιστοιχούν στην κυανόλευκη πλευρά, συνεχίζεται μέχρι σήμερα το βράδυ η διαδικασία των προεγγραφών από το ΤΑΟ Ηρακλής. «Όσον άφορα την διάθεση προσκλήσεων του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στους φίλους της ομάδας μας, το ΤΑΠ ΗΡΑΚΛΗΣ καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην γραμματεία του Συλλόγου (Αγ. Δημητρίου 159β, τηλ. 2310207715 και ώρες 09.00 – 13.00 και 17.00 – 21.00 και μέσω email [email protected]Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) εώς την Τρίτη 15/03 και ώρα 21.00. Απαραίτητα στοιχεία : Ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας. Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας βόλεϊ,  τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου, οι γονείς των ακαδημιών καθώς και οι φίλοι του βόλεϊ της ομάδος μας. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθώς η ζήτηση αναμένεται μεγαλύτερη από τις προς διάθεση προσκλήσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΑΠ.

Πέρα από τις προσκλήσεις, η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται σε όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ, δηλαδή, αθλητές, προπονητές, διαιτητές, μέλη διοικήσεων ομάδων, με τις προϋποθέσεις που έχουν οριστεί και σε προηγούμενες συναντήσεις με αυξημένα μέτρα.

Αναλυτικά οι όροι που τέθηκαν για τις 200 ονομαστικές προσωπικές προσκλήσεις κάθε ομάδας έχουν ως εξής:

– Οι προσκλήσεις θα φέρουν ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας του κατόχου, τηλέφωνο επικοινωνίας, τρόπο και μέσο μετακίνησης και θα είναι υπογεγραμμένες από το Δ.Σ. του συλλόγου.

– Ανεξάρτητα από τον τόπο έλευσης και τρόπο μετακίνησης κάθε φιλάθλου, θα οριστεί συγκεκριμένο μέρος και ώρα που οι 200 θα συγκεντρωθούν και θα οδηγηθούν μαζικά στο γήπεδο συνοδεία της αστυνομίας.

– Οι δύο σύλλογοι θα ορίσουν από τέσσερα άτομα, τα οποία θα δηλωθούν ως συντονιστές των οπαδών και θα αποτελούν τους συνδετικούς κρίκους ανάμεσα στους φιλάθλους, την οργανωτική επιτροπή και την αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Κατά πολύ μικρότερο το χρέος του Τμήματος βόλεϊ προς το Δημόσιο

Βόλει

Back to Top