Κορασίδες: Κέρδισαν τη ΜΕΝΤ

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος το τμήμα των κορασίδων του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες κέρδισαν στο Ιβανώφειο τη ΜΕΝΤ με …

Ακαδημία

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος το τμήμα των κορασίδων του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες κέρδισαν στο Ιβανώφειο τη ΜΕΝΤ με 80-46.

Τα κορίτσια του Γιώργου Κιτσολέρη πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και σε όλη τη διάρκεια του ματς έλεγχαν πλήρως το ρυθμό. Με κορυφαίες τις Οικονόμου και Γεροστεργίου που σημείωσαν 31 και 25 πόντους αντίστοιχα έφτασαν με χαρακτηριστική ευκολία στην επικράτηση. Τα δεκάλεπτα: 20-10, 33-21, 53-35, 80-46.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κιτσολέρης): Λιόλιου, Αρβανίτη 2, ΓεροστεργΙου 25(2), Οικονόμου 31(1), Παπαδοπούλου 6, Αμοιριδου 8(1), Κουβαλακίδου, Καλημέρη 8.

ΜΕΝΤ (Ρικούδης): Κογκαλίδου 10, Γούλα 9, Κουλακιώτη 8, Τρύφωνος 6, Τζίκα, Δραγκόλα 7, Κονδυλίδου 6(1), Σιμογλου, Καζαντζή.

Στην Εθνική τρείς παίκτριες

Η πολύ καλή πορεία των κορασίδων τη φετινή περίοδο δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο τρεις αθλήτριες του συλλόγου και συγκεκριμένα η Χριστιάνα Γεροστεργίου, η Κική Καλημέρη και η Αφροδίτη Οικονόμου κλήθηκαν στο κλιμάκιο της Εθνικής κορασίδων Βορρά.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδούλης: “Γίνεται συστηματική δουλειά στην Ακαδημία μπάσκετ του Ηρακλή”

Μπάσκετ

Back to Top