Πρώτα ο Πανελλήνιος

Μπορεί άπαντες να σκέφτονται τον τελικό κυπέλλου της Ορεστιάδας, όμως προηγείται το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Στόχος του Ηρακλή δεν είναι άλλος …

Ηρακλής

Μπορεί άπαντες να σκέφτονται τον τελικό κυπέλλου της Ορεστιάδας, όμως προηγείται το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη. Στόχος του Ηρακλή δεν είναι άλλος από το να παραμείνει στην πρώτη θέση και το Σάββατο (12/3, 19.00) θα επιδιώξει να πετύχει ακόμα ένα «τρίποντο», για την 19η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Οι κυανόλευκοι θα αναχωρήσουν την Παρασκευή (11/3) στις 21.00 με πτήση για την Αθήνα, χωρίς τους Κράβαρικ, Γκόρτσιανουκ και Δημήτρη Εφραιμίδη. Ο προπονητής του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς, δήλωσε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τον τελικό και έχει σημασία αυτό το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο. Είναι ο τελευταίος αγώνας πριν τον τελικό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε με καλή εμφάνιση και νίκη, ώστε να πάμε με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ορεστιάδα. Θα είναι κρίμα αν δεν συμμετέχουν οι φίλαθλοι στον τελικό».

Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι διαιτητές Βουδούρης και Παπαδογούλας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top