Αυτός είναι ο ηγέτης του Ηρακλή (video)

Υπάρχουν ορισμένες αντιδράσεις από τις οποίες μπορεί να “πιαστεί” κάποιος και να μπει στην ψυχολογία του οποιουδήποτε παίκτη. Αφορμή για το σημερινό σχολιο, αποτέλεσε το …

Υπάρχουν ορισμένες αντιδράσεις από τις οποίες μπορεί να “πιαστεί” κάποιος και να μπει στην ψυχολογία του οποιουδήποτε παίκτη. Αφορμή για το σημερινό σχολιο, αποτέλεσε το βίντεο που ανέβηκε στο youtube και μεταδόθηκε από την BLUEARENA και αφορούσε την χαμένα ευκαιρία του Μονσέφ Ζερκά στο Κλεάνθης Βικελίδης, πέντε λεπτά πριν το “χτύπημα” του Βικτοράς Γιάκομπ.

Όταν το καλοκαίρι ο Χοσέμι (του Τσάμπιονς Λιγκ, της Λίβερπουλ, της Βιγιαρεάλ και πάει λέγοντας…) αποφάσιζε να πει το “ναι” στην πρόταση των 200.000 ευρώ του Ηρακλή, πολλοί ήταν αυτοί -μεταξύ των οποίων και ο υπογράφων- που ήταν επιφυλακτικοί. “Είναι δυνατόν αυτός ο παίκτης, που προέρχεται από μία σούπερ χρονιά στην Μαγιόρκα, να έρχεται με τόσα λίγα χρήματα στον Ηρακλή;”, ήταν η εύλογη απορία μας.

Αποδείχθηκε ότι τίποτα περίεργο δεν κρυβόταν πίσω από τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο Ηρακλής έκανε πιθανότατα την καλύτερη μεταγραφή (σε συνδυασμό με το κόστος) των τελευταίων ετών και στο πρόσωπο του Χοσέμι βρήκε το νέο του ηγέτη.

Και ο Χοσέμι δεν ήρθε στην Ελλάδα για να… κολλήσει τα τελευταία ένσημα της καριέρας του. Ο Ισπανός λειτουργεί στον αγωνιστικό χώρο όπως θα λειτουργούσε ένα παιδί από το πέταλο, αν του δινόταν η ευκαιρία να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα. Ξεχειλίζει από πάθος σε κάθε του ενέργεια. Βλέπω και ξαναβλέπω την αντίδραση του Χοσέμι στην ευκαιρία του Ζερκά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι γονατίζει στο κέντρο του γηπέδου ένας παίκτης που πριν από λίγα χρόνια κρατούσε το κύπελλο του Τσάμπιονς Λιγκ στα χέρια του. Ένας παίκτης που είναι πιθανό τον περασμένο Μάιο να μην γνώριζε καν την ύπαρξη του Ηρακλή.

Από τη στιγμή που ο Τάσος Κατσαμπής αποφάσισε να κρεμάσει το καλοκαίρι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, το περιβραχιόνιο του αρχηγού θα πρέπει να… εγκατασταθεί στο σπίτι του Χοσέμι. Αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας και γύρω από αυτόν θα πρέπει να χτιστεί ο νέος Ηρακλής.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ Ο ΧΟΣΕΜΙ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΖΕΡΚΑ

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top