Τα πλάνα ενδεκάδας

Με μία αμυντική τετράδα που δεν έχει παίξει ποτέ μαζί, θα παραταχθεί ο Ηρακλής στο ντέρμπι με τον Άρη. Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Γιώργος …

Ηρακλής

Με μία αμυντική τετράδα που δεν έχει παίξει ποτέ μαζί, θα παραταχθεί ο Ηρακλής στο ντέρμπι με τον Άρη. Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Γιώργος Παράσχος στην προπόνηση, για το δεξί άκρο της άμυνας κατέληξε στην επιλογή του Μανόλη Παπαστεριανού. Και αυτό διότι θέλει ένα παίκτη πιο γρήγορο από τον Καϊτά, μιας και ο Άρης διακρίνεται για την ταχύτητα που έχει στις πτέρυγες.

Από την απέναντι πλευρά θα αγωνιστεί ο Πέτρος Κανακούδης, από τη στιγμή που ο Παράσχος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Πάμπλο Λίμα. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Χοσέμι και Κυριαζής, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην αποστολή δεν υπάρχει ούτε ένας διαθέσιμος αμυντικός, είτε για τον άξονα, είτε για τα άκρα (Κατσαμπής και Κατσικάς τραυματίες, Λίμα και Αραμπατζής τιμωρημένοι).

Η τοποθέτηση του Παπαστεριανού στο δεξί άκρο, φέρνει τον Καϊτά στη φυσική του θέση. Αμυντικό χαφ στο πλευρό του Ντάνι. Μπροστά από τους δύο θα παίξουν οι Πίτου και Μάρα, ενώ στην επίθεση οι Επαλέ και Ζερκά. Αυτό τουλάχιστον δοκίμασε ο Παράσχος, χωρίς να αποκλείεται κάποια έκπληξη.

Σχετικά Άρθρα

Τα έσοδα του αγώνα της Κυριακής προσφέρονται για τον Παναγιώτη Ραφαήλ

Ποδόσφαιρο

Back to Top