Παράσχος στη BLUEARENA: «Πάμε για τη νίκη»

Μια μέρα πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Άρη, ο προπονητής των κυανόλευκων Γιώργος Παράσχος μίλησε στη BLUEARENA τόσο για το ντέρμπι …

Ηρακλής

Μια μέρα πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Άρη, ο προπονητής των κυανόλευκων Γιώργος Παράσχος μίλησε στη BLUEARENA τόσο για το ντέρμπι με τον Άρη, όσο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης το αυριανό παιχνίδι και για εμάς αλλά και για τον Άρη. Βρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια μοίρα. Είναι και θέμα πρεστίζ, είναι ένα  τοπικό ντέρμπι. Τα παιχνίδια ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ‘Άρη έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εμείς προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε τόσο την ομάδα του Άρη  όσο και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε. Όπως είπα και το Σάββατο μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, η ομάδα παρουσιάζεται πιο βελτιωμένη και ευελπιστώ στο παιχνίδι στο Χαριλάου όσο δύσκολο κι αν είναι, να μπορέσουμε να αποσπάσουμε μία νίκη που ειναι και ο στόχος μας, για να φύγει και το άγχος από την ομάδα και να αποδώσουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο»

Για το σχήμα που θα παρατάξει ο Παράσχος, είπε: «Οι αλλαγές στην βασική ενδεκάδα είναι αναγκαίες  γιατί υπάρχουν τιμωρίες, υπάρχουν τραυματισμοί. Αυτό που μας προβληματίζει είναι το κέντρο της άμυνας που λείπει και ο Κατσαμπής και ο Κατσικάς και τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε και το κενό από τη δεξιά πλευρά λόγω της απουσίας του Αραμπατζή»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε για τα εναπομείναντα παιχνίδια δηλώνοντας: «Ο Ηρακλής έχει μια δυναμική, μια ιστορία. Η ομάδα  είναι ικανή  να αποσπάσει αποτέλεσμα από οποιαδήποτε ομάδα. Δεν μας νοιάζει αν τα παιχνίδια από δω και πέρα είναι πάρα πολύ δύσκολα από τη  στιγμή που είμαστε ήρεμοι και πειθαρχημένοι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε αυτά τα παιχνίδια».

Όσο για το εάν ο Ηρακλής έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή ο Έλληνας κόουτς είπε: «Δυστυχώς δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμη με την υπόθεση της παραμονής . Το τελευταίο παιχνίδι του Αστέρα στις Σέρρες έχει περιπλέξει την κατάσταση προς το τέλος και έχει ανεβάσει τον δείκτη το βαθμολογικό από 33 βαθμούς στους 35»

Ο Παράσχος αναφέρθηκε και στη βαθμολογική ρευστότητα που υπάρχει στο πρωτάθλημα: «Οι ισορροπίες στο φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ λεπτές. Υπάρχουν 10-12  σχεδόν ομάδες ισοδύναμες γι αυτό βλέπετε τα καλύτερα παιχνίδια να γίνονται από τις μικρομεσαίες ομάδες παρά από τις μεγάλες»

Τέλος, δεν θέλησε να κάνει καμιά αναφορά στα παραπτώματα των παικτών: «Καλό είναι να αποφύγω να μιλήσω για τα παραπτώματα των παικτών γιατί ίσως στεναχωρήσω κάποιους ανθρώπους. Κοιτάμε τώρα να συγκεντρωθούμε και να πειθαρχήσει αυτό το σύνολο και  να σεβαστεί την ιστορία του Ηρακλή. Θα πούμε περισσότερα στη συνέχεια».

Σχετικά Άρθρα

Ίδια μέρα και ώρα μπάσκετ και ποδόσφαιρο – Προσπάθειες αλλαγής…

Ποδόσφαιρο

Back to Top