Λ.Φ.Β.Η.: «Παίξαμε ως Ηρακλής»

Ανακοίνωση για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση στην Πυλαία, αλλά και για το εχθρικό κλίμα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, εξέδωσαν τα μέλη της Λέσχης Φίλων …

Ηρακλής

Ανακοίνωση για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση στην Πυλαία, αλλά και για το εχθρικό κλίμα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, εξέδωσαν τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή.

«Μετά τον αγώνα και τη δύσκολη νίκη στα Βασιλικά όπου και πάλι τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλλεϋ ΗΡΑΚΛΗ είχαμε δώσει το παρών, είχαμε γράψει ότι θα είμαστε και στο κλειστό της Πυλαίας για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας με οποιοδήποτε κόστος, δηλώνοντας παρόντες στο μεγάλο αγώνα που οδηγεί στον τελικό της Ορεστιάδας και κάνοντας την ευχή να είναι εκεί και οι παίκτες μας με μια εμφάνιση αντάξια του μεγάλου Συλλόγου στον οποίο αγωνίζονται αλλά και του αδιαμφισβήτητου ταλέντου τους.

Λοιπόν, είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα που πέρασε σα σίφουνας και διέλυσε κυριολεκτικά τον αντίπαλό της μέσα σε ένα γήπεδο ζούγκλα όπου καταπατήθηκαν όλοι οι κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι και κάθε έννοια φιλοξενίας. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας που φάνηκε πανέτοιμος και σούπερ διαβασμένος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που τα έδωσαν όλα, απέδειξαν την αξία τους και νίκησαν αντιπάλους αλλά και όλους αυτούς τους γραφικούς στην κερκίδα που πέρασαν το γήπεδο για ρωμαϊκή αρένα.

Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε ούτε από ιπτάμενους καφέδες, ούτε από δεκάδες κροτίδες και φωτοβολίδες αλλά ούτε και από τα εμετικά συνθήματα που ακούγονταν συνεχώς. Αποδείξαμε ακόμα μια φορά γιατί εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και γιατί αυτοί που μας αμφισβητούν είναι μικροί και ασήμαντοι μπροστά μας. Αποδείξαμε γιατί είμαστε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες και αυτοί που μας αμφισβητούν ελάχιστοι. Αν και μπορούσαμε με κόλπα ξένα προς το μεγάλο Σύλλογο που υπηρετούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και με άλλο τρόπο, όπως ξέρουν καλά κάποιοι σε αυτήν την πόλη, το κερδίσαμε καθαρά μέσα στο γήπεδο ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες που συναντήσαμε στο κλειστό της Πυλαίας.

Είμαστε ο ΗΡΑΚΛΗΣ και παίξαμε ως ΗΡΑΚΛΗΣ. Ετοιμαζόμαστε πλέον για την Ορεστιάδα και το κύπελο. Αυτοί που μας αμφισβητούν μπορούν να μας θαυμάσουν από την τηλεόραση να σηκώνουμε ακόμα έναν τίτλο. Ίσως με τα χρόνια-και θα είναι πολλά ακόμα- μάθουν πώς χτίζονται και πώς κερδίζουν το σεβασμό οι μεγάλες ομάδες. Το σίγουρο είναι ότι με τους τραμπουκισμούς και τη βία το μόνο που καταφέρνουν είναι να μένουν μια ζωή στην αφάνεια. Με αυτήν τη συμπεριφορά μόνο αυτό τους αξίζει. Εμείς τη δουλειά μας, που δεν είναι άλλη από τη συλλογή τίτλων και την εκπροσώπηση του ελληνικού βόλεϊ στην Ευρώπη, στο ανώτατο επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top