Ποια ίωση, ποιος τραυματισμός; Μάγκες φτιαγμένοι…

Οι μάγκες είναι φτιαγμένοι από μέταλλο. Κι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Ο Ηρακλής το έκανε αυτό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εκτός των …

Ηρακλής

Οι μάγκες είναι φτιαγμένοι από μέταλλο. Κι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Ο Ηρακλής το έκανε αυτό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εκτός των άλλων, υπήρχαν και παίκτες που άφησαν κατά μέρους τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Αλλοι μπορεί και να μην έπαιζαν όταν όμως υπάρχει η βαριά φανέλα, η ψυχολογία της ομάδας, το ότι φτιάχνει ο ένας τον άλλον, ο κοινός σκοπός τότε πολλά παραμερίζονται. Οι μάγκες είναι φτιαγμένοι από μέταλλο. Κι όλοι όσοι έπαιξαν σε αυτόν τον εκτός έδρας ημιτελικό, έτσι και τέτοιοι είναι…

Απλώς, θα κάνουμε μια ξεχωριστή αναφορά σε τέσσερις παίκτες χωρίς βεβαίως να θέλουμε να υποτιμήσουμε τους υπόλοιπους. Υπήρχαν κάποιοι που έπρεπε να ξεπεράσουν και προβλήματα με ιώσεις και τραυματισμούς και το έκαναν. Εδωσαν και πήραν δύναμη από τους υπόλοιπους.

Ο Κώστας Προύσαλης διανυκτέρευσε την Τρίτη στο νοσοκομείο και έπαιξε κανονικά. Χώρια που σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού άκουγε πολλά από την κερκίδα. Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας είχε και αυτός ίωση και έπαιξε με αντιβίωση. Ο Μάκης Κανέλλος (φωτό) είχε αμυγδαλίτιδα ενώ ο Ράιαν Οουενς δεν έκανε προπόνηση στη διάρκεια της εβδομάδας γιατί είχε ενοχλήσεις στη μέση. Μάγκες φτιαγμένοι από μέταλλο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top