Νεάνιδες: Ιδανικό ξεκίνημα

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη προημιτελική φάση το τμήμα νεανίδων του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες κέρδισαν εκτός έδρας την ομάδα του …

Ακαδημία

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη προημιτελική φάση το τμήμα νεανίδων του Ηρακλή. Οι κυανόλευκες κέρδισαν εκτός έδρας την ομάδα του Παναθλητικού με 54-43. Τα κορίτσια του Κώστα Αβραμίδη από τα πρώτα λεπτά επέβαλαν το ρυθμό τους και στο 10’ προηγούνταν με 20-14.

Στα δύο επόμενα δεκάλεπτα κατάφεραν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους με αποτέλεσμα στο 30’ να είναι 20 πόντους μπροστά στο σκορ, 48-28. Με το αποτέλεσμα να έχει κριθεί οι παίκτριες του Ηρακλή αν και χαλάρωσαν στη τελευταία περίοδο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την αντίπαλη ομάδα και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση. Τα δεκάλεπτα: 14-20, 19-32, 28-48, 44-53.

ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Καφαντάρης): Καρνίρη 6, Χατζηθεοδώρου 3, Πετρίδου 9, Ούτσιου 16, Κωστανάκη 3, Παπαδάκη 3, Αγκούλ, Γιαρένη 4, Σπυρίδου.  

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αβραμίδης): Παπαδοπούλου, Πετράκη 8, Καλημέρη, Κανταρά Γ. 11, Οικονόμου 4, Ματζήρη, Νοταρίδου 2, Παπαγεωργίου 7, Βελικά, Γρηγοριάδου, Ελευθεριάδου 2, Γκλεζάκη 19.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδούλης: “Γίνεται συστηματική δουλειά στην Ακαδημία μπάσκετ του Ηρακλή”

Μπάσκετ

Back to Top