Πρωταθλητές χωρίς να χάσουν σετ

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά και δέκατη συνολικά οι παίδες του Ηρακλή κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Καλπάκη νίκησαν στον τελικό τον Απόλλωνα …

Ακαδημία


Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά και δέκατη συνολικά οι παίδες του Ηρακλή κατέκτησαν το πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ. Οι παίκτες του Παναγιώτη Καλπάκη νίκησαν στον τελικό τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 σετ (25-18, 25-14, 25-23) και πανηγύρισαν την συγκεκριμένη επιτυχία, γράφοντας παράλληλα ιστορία, καθώς ο τίτλος ήρθε χωρίς να χαθεί σετ.

Πιο συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με απολογισμό 36-0 σετ, ενώ MVP του Final Four αναδείχθηκε ο Γιώργος Τζιουμάκας.

Ο προπονητής των νικητών, Παναγιώτης Καλπάκης, δήλωσε: “Τα παιδιά παίξανε πάρα πολύ καλά, κυρίως στην επίθεση και δεν είχαμε προβλήματα. Αγωνιστήκανε όλα τα παιδιά με ψυχή και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δείξαμε για ακόμα μία φορά ότι είμαστε οι καλύτεροι”.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Καλπάκης): Πρώιος, Στεφανίδης, Σουλιώτης, Τζιουμάκας, Σταυρακάκης, Χριστόφας, Μπερμπέρογλου (λ) – Μουρατίδης, Κωνσταντινίδης, Τσολάκος (Τσιράκης, Σωτηρίου).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top