Ο Πιλάβιος βάζει στο… κόλπο τον Πλατινί

Τον Μισέλ Πλατινί θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Σοφοκλής Πιλάβιος και δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της UEFA να εισηγηθεί τον αποκλεισμό των …

Διάφορα

Τον Μισέλ Πλατινί θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Σοφοκλής Πιλάβιος και δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της UEFA να εισηγηθεί τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΕΞΕΔΡΑ”, o πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απευθύνθηκε στον ισχυρό άνδρα της UEFA για να δοθεί μια λύση στο θέμα της βίας. Ο Πλατινί έχει ενημερωθεί για τα όσα συμβαίνουν και είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί την Ελλάδα για να συναντηθεί με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, καθώς και τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Η παρουσία του Γάλλου προέδρου της UEFA στη χώρα μας θα θέσει σε νέα βάση το όλο θέμα. Δεν αποκλείεται να αποφασίσει τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι το οποίο θα είναι μια τεράστια οικονομική ζημιά και μάλιστα σε δύσκολες εποχές.

Παράλληλα, ο Πλατινί είναι πολύ πιθανό να συνδυάσει την επίσκεψή του με την υπόθεση των «ύποπτων αγώνων». Τέσσερις αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ήρθαν και κατέθεσαν. Είναι πολύ πιθανό ο Γάλλος να ζητήσει να μάθει την εξέλιξη της εισαγγελικής έρευνας.

Σχετικά Άρθρα

Απόλλων Σμύρνης: “Θέλουν να μας κατακρεουργήσουν, όπως τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top