Κουίζ: Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής της διπλανής φωτογραφίας;

Είναι πιθανό τον κύριο της φωτογραφίας να μην τον θυμάστε. Λογικό. Άλλωστε πιο πολύ συζητήθηκε το νούμερο που καταγράφηκε στα βιβλία της ΠΑΕ ως ποσό …

Ροπαλιές

Είναι πιθανό τον κύριο της φωτογραφίας να μην τον θυμάστε. Λογικό. Άλλωστε πιο πολύ συζητήθηκε το νούμερο που καταγράφηκε στα βιβλία της ΠΑΕ ως ποσό μεταγραφής, παρά η παρουσία του στην ομάδα.

Πρόκειται για τον Άντι Λίλα, ο οποίος προ τετραετίας είχε έρθει στον Ηρακλή μαζί με τον Έρβιν Κράγια. Η μεταγραφή των δύο Αλβανών από τη Μπέσα, κόστισε, βάσει των επίσημων στοιχείων της ΠΑΕ, τρία εκατομμύρια ευρώ (!!!!). Ο Κράγια δεν έπαιξε ποτέ και ο Λίλα, ένα ημίχρονο κόντρα στον Άρη (ήταν αρκετά καλός, αλλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 44′).

Ο Γιώργος Σπανουδάκης δεν έδωσε ποτέ μία πειστική εξήγηση, αλλά όλοι λίγο-πολύ κατάλαβαν τι έγινε τότε. Ο Λίλα αγωνίζεται στην FK Tirana,  μετράει 11 συμμετοχές στην εθνική Αλβανίας και σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Με πολύ λιγότερα φυσικά από τα τρία εκατομμύρια ευρώ που… κόστισε στον Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top