Το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, όπως κάθε φορά, μετά από επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας, καταθέτει την άποψή του για την αναμέτρηση του Βόλου: «Πριν τον αγώνα, η …

Ηρακλής

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης, όπως κάθε φορά, μετά από επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας, καταθέτει την άποψή του για την αναμέτρηση του Βόλου:


«Πριν τον αγώνα, η ανάγνωση του αντιπάλου ήταν απλή και σαφής. Πρόκειται για μια ομάδα ικανότατη μεσοεπιθετικά, η οποία αναζητά χώρο, προκειμένου να φύγει στην κόντρα, κυρίως με τον Μπρέσκα, που διαθέτει το χάρισμα του σπριντ με την μπάλα. Δυστυχώς συνέβη αυτό, που φοβόμασταν, στη φάση του γκολ, με τον Μπρέσκα να βγαίνει – από ένα βολέ του τερματοφύλακα –  στην πλάτη της άμυνάς μας. Από εκεί και πέρα, ήμασταν αναγκασμένοι να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, για την ισοφάριση, να ρισκάρουμε και να πιέσουμε μπροστά, δημιουργώντας καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Ευτυχώς, το δίδυμο του Τάσου με τον Γιώργο στο κέντρο της άμυνάς μας τα πήγε καλά, πρέσαρε σωστά και κάλυψε χώρους και αντιπάλους, με συνέπεια να μην φτάσουν σε δεύτερο γκολ από κόντρα οι γηπεδούχοι.


Ιδίως στο δεύτερο μέρος, είχαμε την κατοχή, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, αλλά δεν μπορέσαμε να φανούμε επικίνδυνοι, εξαιτίας μιας επιλογής, την οποία δεν θα πάψω να υπογραμμίζω ως λανθασμένη: την επιμονή στην παρουσία του Γιάκομπ. Ορθότατη η αλλαγή του με τον Ζερκά, που σήμανε την ταυτόχρονη απελευθέρωση του επιθετικού παιχνιδιού μας, με σωστό συντονισμό, χωρίς σέντρες και γεμίσματα, με στόχο τον ψηλό σέντερ φορ. Με αυτήν την τακτική φτάσαμε στο μεγάλο κέρδος του πέναλτι και της απόσπασης του εξαιρετικά χρήσιμου, για τη συνέχεια, βαθμού», είναι το σχόλιο του Παναγιώτη Διλμπέρη.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top