Τέσσερα μετάλλια στην Παιανία για τον στίβο

Επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις που τους ήθελαν φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίων οι αθλητές του Ηρακλή. Συγκεκριμένα η πρώτη ημέρα αγώνων έκλεισε με τους Μάστορα, Μπαχαρίδη …

Άλλα αθλήματα

Επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις που τους ήθελαν φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίων οι αθλητές του Ηρακλή. Συγκεκριμένα η πρώτη ημέρα αγώνων έκλεισε με τους Μάστορα, Μπαχαρίδη και Γάτου να κατακτούν τρία μετάλλια.

Στον τελικό του αγωνίσματος 60μ γυναικών η Μαρία Γάτου ήρθε τρίτη με χρόνο 7.62, σε έναν πολύ δύσκολο τελικό με έντονο ανταγωνισμό.Στον τελικό της σφαίρας ανδρών συμμετείχε και ο Παναγιώτης Μπαχαρίδης που με ρίψη στα 17.16μ ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου.Ο πρωταθλητής του ύψους Αντώνης Μάστορας με άλμα στα 2.21 απέδειξε ότι έχει λαμπρό μέλλον στο αγώνισμα, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.Τέλος στο μήκος γυναικών η Ειρήνη Γκαρνετίδου κατετάγη 4η με άλμα στα 5.81.

Στην δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων, ένα ακόμη μετάλλιο προστέθηκε στη συλλογή των κυανολεύκων.

Η αθλήτρια του συλλόγου Ελπίδα Χριστοδουλίδου με χρόνο 10.05.50 ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου στα 3000μ γυναικών.Στον τελικό του τριπλούν ο Σημαιοφορίδης Θεμιστοκλής κατετάγη 7ος με άλμα στα 15.05μ.Μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας ο Ηρακλής κατέκτησε την 6η θέση τόσο στους άνδρες με 15 βαθμούς όσο και στις και στις γυναίκες με 18 βαθμούς.

Back to Top