Συμβαίνουν και στα καλύτερα “σπίτια”

Η απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται κάποια πράγματα, έρχεται από τη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από τη Βρέμη. Διαβάστε και θα …

Ροπαλιές

Η απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι μόνο στην Ελλάδα γίνονται κάποια πράγματα, έρχεται από τη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα από τη Βρέμη. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Απαίτησαν να σταματήσει το πούλμαν, ζήτησαν να μιλήσουν σε παίκτες και προπονητή και αφού είπαν ότι ήθελαν αποχώρησαν ειρηνικά. Σκηνικό που δε συνέβη έξω από κάποιο προπονητικό κέντρο ελληνικής ομάδας, αλλά σε αυτό της Βέρντερ στη Γερμανία.

Περισσότεροι από 250 οπαδοί μπλόκαραν το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα κατά την επιστροφή της από το Αμβούργο όπου η Βέρντερ ηττήθηκε με 4-0 και παρέμεινε έτσι στη ζώνη του υποβιβασμού και ζήτησαν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον Σάαφ για την πολύ κακή εικόνα της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα η Βέρντερ ανακοίνωσε οι οπαδοί έκαναν παράπονα αλλά δεν δημιούργησαν προβλήματα, ούτε απείλησαν τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τον τεχνικό διευθυντή Κλάους Αλοφς ο οποίος και τόνισε πώς όλοι στο σύλλογο αναγνωρίζουν την πίκρα που έχουν προκαλέσει στους οπαδούς και υποσχέθηκαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τη Λεβερκούζεν στο «Βέζερ Στάντιον».

Πηγή: sentragoal.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top