Ο Σαρλής για το θέμα Λαμπρόπουλου

Οι διοικούντες της ΚΑΕ Ηρακλής δεν πρόκειται να αφήσουν το θέμα με τον Φώτη Λαμπρόπουλο να τελειώσει τόσο άδοξα και θα γίνει προσπάθεια ώστε να …

Ηρακλής

Οι διοικούντες της ΚΑΕ Ηρακλής δεν πρόκειται να αφήσουν το θέμα με τον Φώτη Λαμπρόπουλο να τελειώσει τόσο άδοξα και θα γίνει προσπάθεια ώστε να τον μεταπείσουν.

Ο πρόεδρος της κυανόλευκης εταιρίας μιλώντας πριν από λίγο στη BLUEARENA κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας: «Το θέμα δεν έχει κλείσει. Θα μιλήσουμε με το παιδί και θα προσπαθήσουμε να τον μεταπείσουμε».

Ο Σαρλής βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με τον εκπρόσωπο του παίκτη και είναι σαφές πως από τη στιγμή που δεν υπάρχει λύση της συνεργασίας, ο Λαμπρόπουλος είναι ακόμη παίκτης του Ηρακλή. Παράλληλα, έχει εξασφαλισμένα τα χρήματα του φετινού συμβολαίου λόγω των εκχωρήσεων από τα τηλεοπτικά, ενώ το μεγάλο «αγκάθι» είναι τα περσινά χρωστούμενα, που βάση της συμφωνίας που είχε γίνει το καλοκαίρι μεταξύ της ΚΑΕ και του ΓΣ, τις οφειλές όλων των περσινών συμβολαίων έχει αναλάβει ο Ερασιτέχνης.

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top