Ο Μπέος χαστούκισε τον Μόνχε!

Ένα χαστούκι (!) του Μπέου στον Μόνχε, ήταν ο λόγος που οδήγησε τον Τσιώλη στην αποχώρηση από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, …

Διάφορα

Ένα χαστούκι (!) του Μπέου στον Μόνχε, ήταν ο λόγος που οδήγησε τον Τσιώλη στην αποχώρηση από τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Αχιλλέας Μπέος περίμενε τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου στα αποδυτήρια και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Αργεντινό, ο οποίος είχε υποπέσει στο πέναλτι, με το οποίο είχε ισοφαρίσει ο Γηραιός.

Ο Μόνχε άκουγε έξαλλο τον Μπέο να του φωνάζει και μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου δεν έμεινε εκεί, αλλά χαστούκισε τον ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα το επεισόδιο να γίνει γνωστό και στον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος δεν είχε φτάσει εκείνη τη στιγμή στα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια, ο Ελληνας τεχνικός αρνήθηκε να μπει στο χώρο των αποδυτηρίων και να αντικρίσει τους ποδοσφαιριστές, αισθανόμενος ιδιαίτερα «πληγωμένος» από το συμβάν και έλαβε εκείνη τη στιγμή την απόφαση για την υποβολή της παραίτησής του, σε μια προσπάθειά του ώστε να είναι σε θέση να κοιτάζει τους παίκτες του στα μάτια.

Βέβαια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πρόλαβε τον Ελληνα τεχνικό, κάνοντας λόγο για λύση συνεργασίας των δύο πλευρών, όμως η ουσία δεν αλλάζει.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top