Τα λένε Σαρλής-Γαλανός

Συνάντηση για όλα τα θέματα της ομάδας θα έχουν αύριο (21/2) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Μάκης Σαρλής με το χορηγό, Γιώργο Γαλανό. Επί τάπητος …

Ηρακλής

Συνάντηση για όλα τα θέματα της ομάδας θα έχουν αύριο (21/2) ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής Μάκης Σαρλής με το χορηγό, Γιώργο Γαλανό.

Επί τάπητος θα τεθούν όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο κυρίως μετά τα νέο δεδομένα που δημιούργησε η νίκη στη Ρόδο και το γεγονός πως οι κυανόλευκοι έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη της παραμονής. Οι δύο άντρες θα πάρουν αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον και κυρίως για το ρόστερ. Το θέμα του Φώτη Λαμπρόπουλου κλείνει, αφού ο Πατρινός πάουερ φόργουορντ δεν μπορεί να μείνει ελεύθερος από τη στιγμή που είναι πληρωμένος.

Από την άλλη, ο Ηρακλής αναμένεται να επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Σωτήρη Γκιουλέκα (32 ετών, 2,02). Δύο άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό, είναι αυτά των Σμους Πάρκερ και Άρβιντας Εϊτουταβίτσιους. Ο πρώτος συμπληρώνει ένα μήνα παρουσίας στο Ιβανώφειο (25/1) και θα πρέπει να του δοθεί άλλο ένα μηνιάτικο για να τον κρατήσουν. Όσο για τον Λιθουανό, οι «σειρήνες» από ομάδες του εξωτερικού συνεχίζουν να ηχούν στα αυτιά του.

Τέλος, ο Γαλανός αναμένεται να τοποθετηθεί και τα όσα είπε τις προηγούμενες ημέρες περί αποστασιοποίησής του από το σύλλογο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top