Η ΠΑΕ για την επίθεση μπράβων του Βόλου

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου η ΠΑΕ Ηρακλής, με αιτία την τραμπουκικού χαρακτήρα, που δέχθηκε από μπράβους της …

Ηρακλής

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου η ΠΑΕ Ηρακλής, με αιτία την τραμπουκικού χαρακτήρα, που δέχθηκε από μπράβους της γηπεδούχου ομάδας, μετά τη λήξη ο υπεύθυνος ασφαλείας της “κυανολευκης” ΠΑΕ, Λαυρέντης Αργυρόπουλος. Η ανακοινωση αναφέρει τα εξής:

“H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επιμένει να υποστηρίζει ότι η αγωνιστική διαδικασία μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης θα πρέπει να εμπερικλείεται στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου και να μην προεκτείνεται σε εκφράσεις, ωμής και τραμπουκικού χαρακτήρα, βίας, με προφανή αιτία την δυσαρέσκεια από το αγωνιστικό αποτέλεσμα. Διότι, τέτοιο θλιβερό, για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα φιλόδοξα δεδομένα της Super League, περιστατικό σημειώθηκε, σήμερα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με θύμα μέλος της αποστολής της ομάδας μας, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Πρωταγωνιστές του, άτομα, τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με την διεξαγωγή αγώνων επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εκφραστές μιας άλογης ‘λογικής’, η οποία (όπως αποδείχθηκε από τα εντός του αγωνιστικού χώρου) δεν πρόκειται να μας κάμψει, ωστόσο, σίγουρα, δολοφονεί το ποδόσφαιρό μας, σε επίπεδο κύρους και αξιοπιστίας. Ηρθε, λοιπόν, η ώρα για τις υπερκείμενες Αρχές να παρέμβουν και να το προστατεύσουν ουσιαστικά, απαγορεύοντας την ύπαρξη χώρου δράσης σε επαγγελματίες της σωματικής βίας. 

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ”.

Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αχιλλέας Μπέος χειροκρότησε ειρωνικά τους οπαδούς του Ηρακλή, οι οποίοι αρκετές φορές απευθύνθηκαν προς αυτόν με υβριστικά συνθήματα, εξαιτίας προσβλητικών δηλώσεων που έχει την τελευταία τετραετία εναντίον τους.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top