Σμα: “Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται”

Στους 16 πόντους και τα 8 μπλοκ σταμάτησε ο Νίκος Σμαραγδής, στην πρώτη του παρουσία στην αρχική εξάδα του Ηρακλή. Ο κεντρικός των κυανόλευκων έκανε …

Ηρακλής

Στους 16 πόντους και τα 8 μπλοκ σταμάτησε ο Νίκος Σμαραγδής, στην πρώτη του παρουσία στην αρχική εξάδα του Ηρακλή. Ο κεντρικός των κυανόλευκων έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με την ΕΑ Πατρών, τονίζοντας αρχικά:


“Απλά, έπαιξα για την ομάδα μου. Ο Ζένια έπαιξε πολύ καλά. Η Πάτρα είναι πολύ καλή ομάδα. Ξεκινήσαμε δυναμικά και εκεί χαλαρώσαμε. Ήταν λάθος μας. Μας πλησίασε η Πάτρα αλλά ευτυχώς πήραμε το πρώτο σετ. Μια νίκη είναι μια νίκη. Χάσαμε έναν πόντο αλλά συνεχίζουμε».


Όσο για την εμφάνιση του, σχολίασε: «Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται. Δεν έπαιξα μόνος μου. Το αποτέλεσμα είναι ομαδική δουλειά. Θέλω να κάνω τέτοιες εμφανίσεις και να αποδείξω ότι είμαι έτοιμος. Ξαφνικά, μπήκα και έπαιξα χωρίς να έχω παίξει ούτε φιλικό”.


Από την πλευρά του, ο Ζένια Γκόρτσιανουκ ανέφερε: “Είναι η πρώτη φορά που ξεκίνησα βασικός. Τα πήγαμε καλά, κερδίσαμε. Ήταν μια δύσκολη νίκη. Πέντε σετ, παίζαμε τρεις ώρες είχαμε και την Τετάρτη το παιχνίδι Κυπέλλου. Είναι σημαντικό γιατί παραμένουμε στην κορυφή της βαθμολογίας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top