Επαλέ, προ των πυλών

Αρκετά μεγάλη είναι πλέον η πιθανότητα για να ξεκινήσει ο Ζοέλ Επαλέ, για πρώτη φορά, βασικός σε παιχνίδι του Ηρακλή. Ο Γιώργος Παράσχος κατά τη …

Ηρακλής

Αρκετά μεγάλη είναι πλέον η πιθανότητα για να ξεκινήσει ο Ζοέλ Επαλέ, για πρώτη φορά, βασικός σε παιχνίδι του Ηρακλή. Ο Γιώργος Παράσχος κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της τρέχουσας εβδομάδας κράτησε αρκετές φορές με τους βασικούς τον Καμερουνέζο κάτι που δείχνει και ένα μέρος των σχεδίων του Ελληνα τεχνικού για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την ώρα που ο Επαλέ επέστρεψε στον Ηρακλή, οι τρεις συμμετοχές που έκανε ήταν όλες ως αλλαγή. Από τον πάγκο ήρθε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, το ίδιο έγινε και στις Σέρρες, ως αλλαγή μπήκε και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Τώρα, είναι πολύ πιθανή η χρησιμοποίηση του από την αρχή.

Ο Παράσχος δοκίμασε τον Επαλέ και τον Καρίμ Σολτάνι στα δύο άκρα, το ερώτημα είναι (αν επιλεγεί αυτό το σχήμα) ποιος θα πάει στα δεξιά και ποιος στα αριστερά. Ο Παράσχος δοκίμασε τον Καμερουνέζο και αριστερά, το γεγονός όμως ότι παίζει και από τα δεξιά (όπως βέβαια και ο Σολτάνι από τα αριστερά) κάνει όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Δύο είναι τα σενάρια:. Αν ο προπονητής του Ηρακλή χρησιμοποιήσει τους δύο παίκτες στις πτέρυγες αυτό σημαίνει ότι μένουν εκτός εντεκάδας ο Ενγκουάτ Μαχόπ και ο Μονσέφ Ζερκά. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Βικτοράς Γιάκομπ ενώ στις θέσεις των αμυντικών χαφ θα είναι ο Ντάνι (εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει) και ο Παπαστεριανός κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό να βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Γκαρσία σε όλο επιτελικού μέσου. Το δεύτερο σενάριο που φαίνεται να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, είναι να παίξουν οι Επαλέ και Μαχόπ στις πτέρυγες (αριστερά και δεξιά, αντίστοιχα) και ο Σολτάνι στην κορυφή.

Σε ό,τι αφορά στην άμυνα, είναι δεδομένο το ότι ο Χοσέμι που είναι τιμωρημένος θα βρίσκεται εκτός σχεδίων και στο κέντρο των μετόπισθεν θα παίξουν ο Κατσαμπής με τον Κυριαζή. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Παράσχος, για τη θέση του αριστερού μπακ δοκίμασε και τον Πέτρο Κανακούδη αλλά και τον Πάμπλο Λίμα. Προβάδισμα πάντως έχει ο Ουρουγουανός.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top