Ο Γαλανός, οι υποχρεώσεις και η αποχώρηση

Τάσεις φυγής από το Ιβανώφειο δεν έχουν μόνο οι παίκτες, αλλά και οι διοικητικοί παράγοντες. Ο Γιώργος Γαλανός εμφανίζεται απογοητευμένος από το γεγονός ότι οι …

Ηρακλής

Τάσεις φυγής από το Ιβανώφειο δεν έχουν μόνο οι παίκτες, αλλά και οι διοικητικοί παράγοντες. Ο Γιώργος Γαλανός εμφανίζεται απογοητευμένος από το γεγονός ότι οι κυανόλευκοι θα αποχαιρετήσουν την Α1 και αυτός σκέφτεται να “πηδήξει από το καράβι”.

Και η δεύτερη θητεία του Βολιώτη επιχειρηματία ως χορηγός του τμήματος. αλλά και ως ανθρώπου που έλαβε σημαντικές αποφάσεις, θα είναι ιδιαίτερα σύντομη. Ένας μήνας και ελάχιστες ημέρες πέρασαν από τότε που επέστρεψε στους κυανόλευκους θέλοντας να βοηθήσει το τμήμα να σωθεί και να προσφέρει χείρα βοηθείας στον καλό του φίλο, Μάκη Σαρλή. Η προσπάθεια αυτή δεν είχε θετικό αποτέλεσμα με τον Γαλανό να είναι εδώ και καιρό απογοητευμένος (πολύ πριν την τελευταία ήττα από το Περιστέρι). Η αποχώρηση βέβαια δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο φαίνεται. Μπορεί να μη συνδέεται μετοχικά με την ΚΑΕ ωστόσο αυτό που περιμένει η διοίκηση είναι από τον Γαλανό να καλύψει όλα όσα είχε υποσχεθεί και ως ένα βαθμό έχει καταφέρει να το κάνει πράξη. Και ο πρόεδρος του Ηρακλή χάνει από δίπλα του έναν καλό του σύμμαχο που είχε βοηθήσει στο μέτρο του δυνατού.

Η αποστασιοποίηση

Ο Γιώργος Γαλανός σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Goal” τόνισε πως σκέφτεται να αποστασιοποιηθεί. Συγκεκριμένα, είπε «Χρειαζόμαστε ένα θαύμα για να σωθούμε. Πίστεψα ότι μπορούσα να βοηθήσω και γι’ αυτό δέχτηκα την πρόσκληση που μου έγινε. Οι παίκτες που ήρθαν, όπως ο Κόλεμαν, ο Ντρόμπνιακ, ο Πάρκερ, ο Πίτερς, πληρώθηκαν από μένα και δεν τίθεται κανένα θέμα να μη σταθώ συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις μου. Θεωρώ πως έγιναν “εγκλήματα”, πολλά λάθη στην αρχή της περιόδου, που είχαν ως αποτέλεσμα ο Ηρακλής να εμφανίζει τεράστιες αδυναμίες στην Α1. Θα δούμε τι θα γίνει με το θέμα των μετοχών, ίσως αποστασιοποιηθώ για ένα διάστημα».

Οι μετοχές που δεν πωλούνται

Πολύ λόγος έγινε για τις μετοχές της ΚΑΕ Ηρακλής και για το ενδιαφέρον του επιχειρηματία να εισέλθει στο μετοχικό χάρτη εταιρίας. Το είχε πει άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραθέσει. Μόνο που για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να περάσουν άλλα δύο χρόνια. Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, οι μέτοχοι των νεοσύστατων αθλητικών ανωνύμων εταιριών δεν μπορούν να πουλήσουν τις μετοχές. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο μετά το πέρας τριετίας από την ημέρα δημιουργίας της.

Σχετικά Άρθρα

H απάντηση της ΚΑΕ Ηρακλής στην παραποίηση της οφθαλμοφανούς αλήθειας

Μπάσκετ

Back to Top