Με πιθανότητες για μετάλλια στην Παιανία

Στο κλειστό στάδιο της Παιανίας θα χτυπά από το πρωί του Σαββάτου η καρδιά του ελληνικού στίβου, με την διεξαγωγή του 25ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού …

Άλλα αθλήματα

Στο κλειστό στάδιο της Παιανίας θα χτυπά από το πρωί του Σαββάτου η καρδιά του ελληνικού στίβου, με την διεξαγωγή του 25ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου.Το τμήμα στίβου του Ηρακλή συμμετέχει φέτος στην κορυφαία διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με 11 αθλητές και έχοντας σοβαρές πιθανότητες να κατακτήσει μετάλλια στα αγωνίσματα του ύψους ανδρών, άλμα εις μήκος και 60μ γυναικών.


Στο άλμα εις ύψος ανδρών ο πρωταθλητής του Ηρακλή Αντώνης Μάστορας κατέχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος με άλμα στα 2.20 και αποτελεί φαβορί για κατάκτηση ενός μεταλλίου. Έχοντας κάνει άλμα στα 2.15 μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα στην ημερίδα κλειστού στίβου του ΣΕΓΑΣ στις ίδιες εγκαταστάσεις, ο νεαρός αθλητής έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ότι έχει σταθερά ανοδική πορεία.


Στο βάθρο των νικητών αναμένεται να ανέβει και η Μαρία Γάτου που κατέχει την καλύτερη φετινή επίδοση στα 60μ γυναικών με χρόνο 7.66. Η νεαρή δρομέας του Ηρακλή έχει φέτος κλέψει τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις που έχει σημειώσει στις διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος. Η ίδια μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα στο κλειστό της Παιανίας κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμά της, σπάζοντας τα κοντέρ.


Υποψήφια για μετάλλιο είναι και η Γκαρνετίδου Ειρήνη που θα αγωνιστεί στο άλμα εις μήκος και τριπλούν. Η Γκαρνετίδου κατέχει την δεύτερη καλύτερη επίδοση για φέτος στο άλμα εις μήκος με 5.60, το οποίο αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ, ενώ στο τριπλούν βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης με άλμα στα 11.86.


Αναλυτικά οι συμμετοχές του Ηρακλή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Παιανίας:


Αγωνίσματα Ανδρών


60μ


Κοκκινάκης Ελευθέριος


Ρουσσάκης Ιορδάνης


3000μ ανδρών


Καλύβας Ιωάννης


60μ εμπόδια ανδρών


Κιάφας Μιχαήλ


Άλμα σε ύψος


Αντώνης Μάστορας


Άλμα σε μήκος


Μπελαγιάννης Νικηφόρος


Σημαιοφορίδης Θεμιστοκλής


Άλμα τριπλούν


Σημαιοφορίδης Θεμιστοκλής


Μπελαγιάννης Νικηφόρος


Σφαιροβολία


Μπαχαρίδης Παναγιώτης


 


Αγωνίσματα Γυναικών


60μ


Γάτου Μαρία


3000μ


Χριστοδουλίδου Ελπίδα


Άλμα σε μήκος


Γκαρνετίδου Ειρήνη


Άλμα τριπλούν


Γκαρνετίδου Ειρήνη

Back to Top