Με μπορντό-σιέλ, λόγω ΟΠΑΠ

Η χορηγικού χαρακτήρα συμφωνία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με τον ΟΠΑΠ προβλέπει την προβολή από την φανέλα της ομάδας ενός παιχνιδιού του Οργανισμού και δύο φορέων …

Ηρακλής

Η χορηγικού χαρακτήρα συμφωνία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με τον ΟΠΑΠ προβλέπει την προβολή από την φανέλα της ομάδας ενός παιχνιδιού του Οργανισμού και δύο φορέων κοινωνικής πολιτικής. Συνεπώς, στην πρώτη εμφάνιση των ‘κυανολεύκων’, που αφορά στη ριγέ φανέλα, προβάλλεται το “Τζόκερ”, στην δεύτερη εμφάνιση (λευκή φανέλα), προβάλλεται το “good.gr”, ενώ στην τρίτη εμφάνιση, την εναλλακτική, προβάλλεται το ΚΕ.Θ.Ε.Α. – “ΙΘΑΚΗ” (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων – “ΙΘΑΚΗ”).


Ο ΟΠΑΠ ζήτησε από την ΠΑΕ Ηρακλής, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, να προβάλλει το ΚΕ.Θ.Ε.Α, καθώς ήδη έχουν προβληθεί τα άλλα δύο διαφημιστικά λογότυπα της συμφωνίας, μέσω της ριγέ και της λευκής εμφάνισης. Αυτό σημαίνει ότι, προκειμένου η ομάδα να είναι συνεπής στους όρους της χορηγικής συμφωνίας, οφείλει στον αγώνα του Πανθεσσαλικού Σταδίου να εμφανιστεί με την εναλλακτική εμφάνισή της, που φέρει στο εμπρός μέρος της φανέλας το λογότυπο του εν λόγω ευαγούς ιδρύματος.


Συνεπώς, την Κυριακή, οι “κυανόλευκοι” δεν θα είναι και τόσο… “κυανόλευκοι”, καθώς θα φορέσουν την μπορντό φανέλα με τα σιέλ στοιχεία, σιέλ παντελονάκι και σιέλ κάλτσες, πληρώντας τις επιταγές του χορηγικού προγραμματισμού.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top