Λ.Φ.Β.Η.: “Συγχαρητήρια”

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν την ομάδα των νεανίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, εξέδωσαν τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή. “Το Δ.Σ. και …

Ακαδημία

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρουν την ομάδα των νεανίδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, εξέδωσαν τα μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή.

“Το Δ.Σ. και τα μέλη της Λ.Φ.Β.Η. αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στην ομάδα νεανίδων του ΗΡΑΚΛΗ μας για την επιτυχία τους, την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ. Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε η σωστή και σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου.

Συγχαρητήρια λοιπόν στις παίκτριες της ομάδας: Ε.Κωνσταντινίδου, Χορτιάτη, Μπερμπέρογλου, Βέλιου, Κελεσίδου, Λαδένη, Αρτακιανού, Λ.Κωνσταντινίδου, Μπουρσανίδου, Δαουλτζόγλου, Παπαφωτίου, Δημηκά. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Κώστα Παπαδόπουλο, συγχαρητήρια στον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής Βαγγέλη Μπερμπέρογλου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι κατακτήσεις των τίτλων δε θα σταματήσουν εδώ αλλά θα έχουν και συνέχεια.

Άλλωστε εδώ και χρόνια έχουμε συνηθίσει στις απανωτές επιτυχίες κι αυτό πιστεύουμε ότι θα συνεχισθεί. Επειδή όμως τίποτα δε γίνεται τυχαία και χωρίς δουλειά εμείς ως Λ.Φ.Β.Η δεσμευόμαστε ότι θα βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα υποδομών για να συνεχίσουν να μας προσφέρουν χαρές και τίτλους”.

Σχετικά Άρθρα

LIVE STREAMING: Η μάχη του Εφηβικού για το χάλκινο κόντρα στον Άρη

Βόλει

Back to Top