Ελληνικό πρωτάθλημα με την bet at home

Η “μητέρα των μαχών” για το ελληνικό πρωτάθλημα, το δικό μας “el classico“, το ντέρμπι που θα κρίνει (ενδεχομένως) τον τίτλο, διεξάγεται αυτό το Σάββατο …

Επικαιρότητα

Η “μητέρα των μαχών” για το ελληνικό πρωτάθλημα, το δικό μας “el classico“, το ντέρμπι που θα κρίνει (ενδεχομένως) τον τίτλο, διεξάγεται αυτό το Σάββατο και η bet-at-home.com σε βάζει στο παιχνίδι.

Δεν υπάρχει αποτέλεσμα που δεν “παίζει”, γι’ αυτό και ο “άσος” αποδίδει 1,85, το “Χ” 3,25 και το “διπλό 4,10. Αν ψάξετε στο επίσημο site της bet-at-home.com, θα βρείτε το Χάντικαπ (0:1), που ανεβάζει το κέρδος σας σε 3,40 για το “1” και το “Χ” και σε 1,75 για το “2”, ενώ παίζοντας με Under / over (2,5) μπορείτε να αυξήσετε τις επιλογές σας.

Το ντέρμπι καλύπτεται με πολλές διαφορετικές επιλογές, αλλά δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι που απασχολεί τους φιλάθλους. Το ΑΕΚ – Πανιώνιος έχει ενδιαφέρον, από τη στιγμή που οι Νεοσμυρνιώτες παίζουν σε κάθε αγωνιστική την… ύπαρξή τους.

Το “1” δίνει 1,55, το “Χ” 3,60 και το “2” το ιδιαίτερα ενδιαφέρον 6,00. Όμως η bet-at-home.com δεν σταματά εδώ και προτείνει πιο… εξειδικευμένες επιλογές, όπως για παράδειγμα το 2/1 που δίνει τα χρήματά σας επί 16, αλλά και το 1/2, που αποδίδει 24,00!

Για περισσότερους αγώνες, για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε το επίσημο site της bet-at-home.com, μπείτε στο παιχνίδι και καλά κέρδη. Μα πάνω απ’ όλα, ένα καλό ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο…

Σχετικά με την bet at home.com

Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top