«Ασόβαρη η πρόταση των Βούλγαρων»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωσταντίνος Γωγάκος, χαρακτήρισε ασόβαρη την πρόταση της βουλγαρικής εταιρίας GM CAPITAL, με αφορμή την απόσυρση του ενδιαφέρον της για τους …

Επικαιρότητα

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωσταντίνος Γωγάκος, χαρακτήρισε ασόβαρη την πρόταση της βουλγαρικής εταιρίας GM CAPITAL, με αφορμή την απόσυρση του ενδιαφέρον της για τους Χορτατζήδες.

«Μετά τη γενική συνέλευση, παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της συγκεκριμένης εταιρίας πως ήταν πρόχειρη η πρόταση της και είπαμε να έρθει στην Ελλάδα, να κάνουμε μια προμελέτη και να συζητήσουμε αναλυτικότερα και πιο σοβαρά. Τελικά χάθηκε πολύς χρόνος περιμένοντας την πρόταση της βουλγαρικής εταιρίας. Δυστυχώς δεν υπήρχε η ανάλογη σοβαρότητα, ήταν ασόβαρη η πρόταση. Πιστεύω πάντως ότι θα υπάρξει κι άλλη πρόταση από το εξωτερικό. Δεν έχει έρθει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση, είναι δύσκολη η εποχή, λόγω της οικονομικής συγκυρίας των καιρών».

Για τον χαμό του Ντίνου Κοσμόπουλου δήλωσε: «Ήμουν παρών στην εκδήλωση, είναι μια μεγάλη απώλεια για όλους μας. Ο Κοσμόπουλος έδινε το παρών σε πολλές αποστολές, φυσικά στο Καυτανζόγλειο και σε πολλούς αγώνες».

Για την πορεία των αθλημάτων του Ερασιτέχνη: «Το βόλεϊ συνεχίζει τις επιτυχίες, έχει στόχο το πρωτάθλμα και το κύπελλο, ενώ το μπάσκετ μας στεναχωρεί ιδιαίτερα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top