Παρίσι μέσω Παιανίας για τον Μάστορα

Έχοντας άλμα στα 2.15 και με στόχο το άλμα στα 2.20, ο Αντώνης Μάστορας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα κάνοντας προπονήσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού …

Άλλα αθλήματα

Έχοντας άλμα στα 2.15 και με στόχο το άλμα στα 2.20, ο Αντώνης Μάστορας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα κάνοντας προπονήσεις για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Παιανίας που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Φεβρουαρίου.


Με το όριο που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες να είναι στα 2.25, ο άλτης του Ηρακλή επικεντρώνεται προς το παρόν στους αγώνες της Παιανίας δηλώνοντας όμως πως αυτό το άλμα είναι εφικτό και καλοδεχούμενο. Ο προπονητής του Αντώνη Μάστορα, Γιώργος Τσούγκας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα Γυμναστικού Συλλόγου ανέφερε τα εξής: «Ο Αντώνης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, φάνηκε εξάλλου και στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Βρισκόμαστε ήδη στην Αθήνα για προπονήσεις, αφού το κλειστό της Παιανίας είναι νέος χώρος για εμάς και πρέπει να τον μάθουμε. Στόχος μας για το Πανελλήνιο είναι ένα άλμα στα 2.20, με το όριο για το Παρίσι να είναι στα 2.25. Ένα τόσο μεγάλο άλμα θα ήταν καλοδεχούμενο αλλά τώρα επικεντρωνόμαστε στο Πανελλήνιο της Παιανίας.»

Back to Top