Γ. Παράσχος: “Με διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο”

Ο Γιώργος Παράσχος στη σημερινή (17/02) γραπτή τοποθέτησή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, υπογραμμίζει την εξαιρετική πορεία των γηπεδούχων της κυριακάτικης αναμέτρησης, …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Παράσχος στη σημερινή (17/02) γραπτή τοποθέτησή του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, υπογραμμίζει την εξαιρετική πορεία των γηπεδούχων της κυριακάτικης αναμέτρησης, ωστόσο τονίζει ότι είναι σίγουρος για αλλαγή αγωνιστικού προσώπου από πλευράς Ηρακλή. Αναλυτικά αναφέρει:

“Για μια ακόμη φορά στη φετινή πορεία του ΗΡΑΚΛΗ, υπάρχει μπροστά του ένα καθοριστικό παιχνίδι. Αντίπαλός μας μια ομάδα, για την οποία μιλούν η βαθμολογική συγκομιδή της και οι αξιοσημείωτες επιτυχίες, που έχει, στην μέχρι τώρα διαδρομή της.

Εχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και είμαι πεπεισμένος ότι θα δείξουμε ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, από αυτό της περασμένης Κυριακής, κινούμενοι στα επίπεδα απόδοσης και αγωνιστικής συμπεριφοράς της αναμέτρησης των Σερρών, στοιχείο, το οποίο θα μας βοηθήσει στο να αποσπάσουμε το αποτέλεσμα, που επιθυμούμε, με τη βοήθεια και του κόσμου μας, που παρά την πικρία του, πιστεύω ότι θα βρεθεί στο Βόλο και θα μας στηρίξει”.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top